Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Villanovense

2015-12-02
A Barca a Copa del Rey sorozatben csak 0-0-ás döntetlent játszott a Villanovense otthonában. Ma rendezik a visszavágót, és 100%, hogy a Camp Nouban már gólokat is látunk majd a két együttes találkozóján.

FC Barcelona - Villanovense

Tipp: Gólok száma: 4.5 felett

Odds: 1.45

Iroda: sportingbet

Kezdés: szerda 20:00

 

A Barca és a Villanovense között három osztály a különbség, sőt inkább négy. Inkább négy, hisz amíg a Barca a Primerában is kiemelkedik, addig a Villanovense a Segunda B 4-es csoportjában is csak vergődik. Mióta a Barca ellen döntetlent játszott a csapat, azóta bajnokin nem tudott pontot szerezni, pedig ötször is pályára lépett.

Ennyit kivett volna a Barca ellen kiharcolt -amúgy semmire sem elég- iksz?

Ötször kapott ki zsinórban, a legrosszabb formában lévő együttes a Segunda B-ben. Ma pedig a világ talán legerősebb csapata lesz az ellenfél, igaz, vélhetően az igazi ászok: Messi, Neymar, Suarez, Iniesta ... -nem lépnek pályára, vagy ha igen, akkor egy-egy félidőt kaphatnak.

Az odavágón úgy voltak vele a katalánok, hogy ha nyernek 4-0-ra, 5-0-ra, nagyjából senki sem megy ki a visszavágóra. Így azért egy 20-25 ezren talán kilátogatnak erre a hétközi kupameccsre is. Az első meccsen a Barca a Masip-Mathieu-Vermaelen-Bartra-Douglas-Adriano-Samper-Gumbau-Kaptoum-Sandro-Munir-féle 11-el lépett pályára, ami azért messze áll a Barca első csapatától. A védelem még csak-csak, de középen és a támadósorban csupa-csupa fiatal. Ma Luis Enrique azért picikét támadóbb szellemű együttest küld majd pályára, és vélhetően a minőségen is javít picit.

Elvégre is egy labdás edzésnek elmegy, még az is lehet, hogy Iniesta, Rakitic, Neymar vagy Suarez is beugrik egy-egy félidőre. Messi viszont aligha, tegnap pl. nem edzett a csapattal. Ugye ő sérülés miatt sokat hagyott ki, az fix, hogy egy ilyen bulimeccsen nem fog játszani. Ter Stegennek is van egy kisebb sérülése, tehát a kapuban Masip véd majd ismét, de sok dolga aligha lesz. A Barca nem fog sokat kiadni, kivéve persze azok a srácok, akiknek nincs bérelt helye az első csapatban. Ők azért mindent megtesznek majd, hogy jól játszanak, Rakiticéktől pedig elég egy alapjárat, azért ne feledjük, harmadosztályú ellenfélről beszélünk, amely ráadásul pocsék formában van. Ha egy 50%-ra fel tud pörögni a Barca, akkor nagy baj nem lehet a tippel!

Várható kezdők:

FC Barcelona: Masip, Douglas, Bartra, Vermaelen, Mathieu - Gumbau, Rakitic, Sergi Roberto - Suarez/Neymar, Munir,  Sandro.

Villanovense: Fuentes, Trinidad, Cubi, Sánchez, Tapia - Pajuelo, Curro - Moraga, Elías, Calatrava - Casi

Címkék: sportfogadás, tipp,