Sportfogadás tippek: Ecuador (női) - Japán (női)

2015-06-16
Ezen a 2015-ös női labdarúgó-vb-n is előfordult már egy-két nagyobb gólarányú győzelem olyan meccseken, ahol nincsenek egy súlycsoportban a csapatok. Ma is ez várható, a címvédő Japán a vb-újonc Ecuadorral találkozik.

Japán - Ecuador (női labdarúgó-vb)

Tipp: Japán góljai 5.5 felett

Odds: 1.65

Iroda: bet365

Kezdés Kedd 23:00

 

Ebben a négyesben Kamerun, Svájc, Japán és Ecuador szerepel. Japán eddig mindkét meccsét megnyerte Svájc és Kamerun ellen, így a továbbjutása már biztosítva van, ám a csoportelsőséghez ezt a találkozót még meg kell nyerni. Ez nem okozhat gondot a Nadeshikónak, Japán jóval komolyabb játékerőt képvisel, állítjuk ezt úgy, hogy nem nagyon találkozott még a két együttes.

Ugyanakkor Ecuador kapott hat gólt Kameruntól, majd 10-et Svájctól. Ha azt nézzük, hogy Japán ezt a két együttest legyőzte, akkor könnyen lehet, hogy 10 fölé jutnak az ázsiai lányok. A japán kezdőcsapatban vélhetően sok olyan lány szerepel majd, akik komolyabb meccseken nem játszanának, vagy nem sokat. Könnyen lehet, hogy nekik ez az egy meccsük lesz a VB-n, nekik most kell mindent beleadni, bizonyítani a kapitánynak, hogy lehet rájuk számítani. Ez az Ecuador elleni találkozó igazából egy gyengébb edzőmeccs lesz Japán számára, az nem is kérdés, hogy ha akarnak, lazán rúgnak 10-12 gólt.

A japán hölgyek rendkívül labdabiztosak, az olyan szervezetlen együttesek, mint Ecuador, nem lesz képes gátat szabni az ellenfél támadásainak. A mi tippünk az, hogy Japán sem fog kegyelmezni az újoncnak, és legalább hat gólig eljut, ahogy tette azt Kamerun is. Persze a Nadeshiko nem feltétlenül fog arra rámenni, hogy minél jobban tömje ki ellenfelét, de a japán csajok élvezni fogják a játékot, és a focinak a sava-borsa mégiscsak a gól. Ha már Sawa, meg kell említeni, hogy a legutóbbi vb-n gólkirálynő volt, és ő lett a legértékesebb játékos. Rá következő évben Aranylabdás lett, de a legutóbbi Aranylabda-szavazáson is két japán hölgy kapott helyett a 10-es listán, szóval itt is érződik a minőségbeli különbség.

Egyébként ezen a mérkőzésen jó esély van arra, hogy lesz büntető, Ecuador rengeteget szabálytalankodik a büntetőterületen belül. Hol máshol, mivel úgy behúzódnak, annyit pattog ott a labda a kapujuk előtt, hogy törvényszerű az ellenük ítélt büntető. De az is benne van, hogy az ecuadori hölgyek öngólokkal is besegítenek, legutóbb Svájc ellen Ponce két öngólt is vétett.

Lényeg a lényeg, Ecuador ma (is) az áldozat szerepét tölti majd be, Japán minimum hat rúgott gólig el fog jutni.

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,