Sportfogadás tippek: Betis - Valencia

2017-02-11
A Betis és a Valencia igen érdekes kis meccset vívhat szombaton, legalábbis a jelek erre utalnak. Fura lenne, ha ezen a találkozón unatkoznánk!

Betis - Valencia

Online sportfogadás tipp(ek): Gólok száma 2.5 felett és lapok száma 5.5 felett

Bet365 oddsok: 2.00 és 1.925

Tippmix oddsok: 1.95 és -

Kezdés: szombat 13:00

 

Jó kis meccsnek tűnik, hisz a Betis legutóbb pont hazai pályán a Barca ellen játszott emlékezetes 1-1-es döntetlent, ahol volt minden, ami kell. A meccs vélhetően a Barca meg nem adott góljáról lesz maradandó emlék, de azért ne feledjük, mezőnyben a Betis helyenként lefocizta a Barcát. A sevillai zöld-fehérek otthon kettőzött erővel küzdenek minden meccsen, ma sem lesz másként. Ráadásul a Betis múlt héten nem játszott bajnokit, így energia bőven lehet a srácokban!

A Valencia viszont porig égett az Eibar ellen. Otthon, a Mestallában kapott ki a Valencia 4-0-ra. Az amúgy is romokban lévő védelemből Garay és Soler kiesett eltiltás miatt. Hogy milyen szellős ez a védekezés, jól jelzi, hogy a Túria-parti együttes 20 bajnokijából egy olyan volt, ahol ne kapott volna gólt. A maradék 19-en zörgött a háló, és ne feledjük, Alves a liga egyik legjobb kapusa! A Las Palmas 3-at lőtt, legutóbb az Eibar négyet, szóval egyiket sem megbántva, középcsapatok szórják meg a Valenciát, nem is vitás, jogosan használják a krízis szót minden egyes cikkben, ami a Valenciáról szól.

Mese nincs, oda kell csapni, de hát a Betis nem adja ingyen a bőrét. Idegenben el lehet verni, de hogy hazai pályán apait-anyait belead a sevillai csapat, az zicher. És igazából a forma is rendben van hazai oldalon. Vendégeknél visszatér Parejo és Enzo Perez is a középpályára (játszik Nani is, valamint az új igazolás, Orellana!), ők az Eibar elleni meccset hagyták ki, szóval van rá esély, hogy a Valencia nem csak gólokat kap, de gólokat is lő.

Trujillo Suarez vezeti a meccset, nem nevezhető rutinosnak az élvonalban a 34 éves spori. Az fix, hogy ez a 90 perc nem lesz babzsúr, nem lesz olyan, mint a legutóbbi találkozója, ahol 2 sárgával lehozta a mérkőzést. Sokkal inkább olyan, mint a kettővel ez előtti, amikor is a rengeteg sárga mellett kétszer a pirosat is elő kellett húzni. Itt bizony nagyon feszült 90 percre kell számítani, és ott lesz a pályán mindkét csapat mészárosa, Petros a hazaiaktól és Enzo Perez a vendégektől. Itt ma kő kövön nem marad, mert a Betis otthon mindig nyerni akar, és tesz is érte, de a Valencia is mindent bele fog adni a hazai 0-4-es égés után. Szóval jó esély van rá, hogy itt gólokat és lapokat is látunk majd 'dögivel'.

Várható kezdőcsapatok:
Betis: Adan-Mandi-Tosca-Pezalla-Piccini-Durmisi-Petros-Pardo-Ceballos-Alex-Ruben Castro
Valencia: Alves-Cancelo-A. Santos-Mangala-Gaya-Parejo-Mario Suarez-E. Perez-Orellana-Santi Mina-Nani

Címkék: sportfogadás, tipp,