Sportfogadás tippek: Spanyolország - Liechtenstein

2016-09-05
A mai nap legsimább mérkőzése, kétség sem férhet hozzá, hogy a spanyol labdarúgó-válogatott gólokkal jobb mai ellenfelénél. Kérdés csak az, hogy hány góllal?

Spanyolország - Liechtenstein

Online sportfogadás tpp: Gólok száma hazai csapatnál 5.5 felett

Unibet odds: 2.55

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő, 20:45

 

Spanyolország győzelme nem kérdés, az viszont igen, hogy hány gólt lő. Véleményünk szerint hatot legalább. Del Bosque mestert Lopetegui váltotta, debütáló találkozóján a spanyol válogatott legyőzte Belgiumot. Most tétmeccsen is bemutatkozik, bár ennél könnyebb találkozót vélhetően álmodni sem lehet.

A játékosok is bizonyítani akarnak, ráadásul a meccs hazai pályán, hazai közönség előtt lesz, mindenki gálára készül.

Lopetegui kezdője a hírek szerint úgy nézhet ki, hogy:

De Gea véd, aztán Carvajal és alba között Pique és Ramos játszik a védelem közepén. A középpályán Busquets, Thiago és Koke, széleken David Silva és Vitolo. Elöl pedig Diego Costa, aki vélhetően gólokra éhes.

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Az ellenfél kezdőjét talán csak a tisztesség kedvéért lenne érdemes felsorolni, de egy olyan játékos sincs, akit különösebben ismerhetnénk.

A kérdés az, mennyire lesz direkt a spanyolok játéka. Mennyire lesz gólra törő. Reményeik szerint azért a Vörös Fúria becenévre hallgató válogatott azért megzörgeti majd párszor a hálót. Azért a direktebb játékra van esély, hisz Xavi már nem válogatott, Iniesta pedig sérült. Így a korábbi években megszokott Barca-játékra hajazó meddő labdajáratás. Persze nem lesz könnyű Liechtenstein ellen focizni, 8-10 emberrel védik majd a kaput. Szükség lesz labdajáratásra, de reméljük, hogy nem csak jobbról-balra, és fordítva jár majd a labda. Azért itt Koke, Silva és Thiago is szeret távolról lőni, a kapu előtt meg Costa okoz majd nem kevés gondot a vendég-védőknek. Nagyjából 15 percenként egy gólra jók lesznek a hazaiak, egy edzőmeccsnek elmegy majd a meccs, de a közönséget is illene kiszolgálni valamilyen szinten. Bár egy igazán jó meccshez két jó csapat kéne, most sajnos csak egy lesz a pályán, de az az egy is lőhet legalább hat gólt.

Címkék: sportfogadás, tipp,