Sportfogadás tippek: Fiorentina - Napoli

2016-02-29
Hasít a Juve, így a Napolinak is padlóig kell nyomni a gázt, ha lépést szeretne tartani a torinói együttessel. Firenzében viszont aligha lesz könnyű dolga a Nápolynak, hisz a Fiorentina otthon játszik, ráadásul elég jó formában van.

Fiorentina - Napoli

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.73

Iroda: sportingbet

Kezdés: hétfő, 21:00

 

A tét tehát nem pici, ezek a csapatok egymás közvetlen riválisai a BL-helyeket illetően. Az olaszoknál az első két helyezett jut automatikusan a BL-főtáblára, abból a kettőből egyet a Juve biztosan elvisz. Marad egy, plusz még egy, de a harmadiknak már selejteznie kell.

Ami a két együttest illeti, mindkettő játssza a focit. Az olasz bajnokságban egyébként is egyre inkább jellemző a gólzápor, amíg korábban a döntetlenekről, kevés gólos meccsekről volt híres a Serie A, ez mostanra megváltozott. Sőt a top ligákat tekintve élen jár az olasz bajnokság.

Mai két főszereplőnk is érti a gólszerzés tudományát. A Fiorentina hazai mérkőzésein átlagban 2,8 gól esett eddig, a Napoli találkozóin idegenben 2.9. Tehát ha minden jól megy -és miért ne menne- ma legalább három gólt fogunk látni.

Persze egy iksz sem tragédia még egyik csapatnak sem, de a Napoli pl. remikkel sosem éri utol a Juvét, a Firenze pedig pont ilyen meccseken tud nagyot faragni a hátrányból. Az AS Romát beelőzné, és 2 pontra megközelítené a Napolit. Aztán ki tudja, vérszemet kapnának Valeróék, és igazából matematikailag akár még bajnok is lehetne a Fiorentina. A liláknak mondjuk jól jönne, ha a Juve valahogy kiverné a Bayernt, de erre azért sok esély nincs.

Sérültek, eltiltottak szempontjából jól állnak a csapatok, hazai oldalon Zarete hagyja ki a találkozót eltiltás okán, Benalouane pedig sérülés miatt nem léphet pályára. Rajtuk kívül mindenki játszhat, szóval ez is azt sugallja, hogy jó csapatok jó meccsét fogjuk látni. A Napoli igencsak támadó felfogású együttes, és otthon a Firenzének sincs mitől félnie. Ez igazi ki-ki meccs, itt a győzelem a cél. Elképzelhetetlen, hogy a Partenopei ennek a védelemnek ne lőjön gólt, vagy sokkal inkább gólokat, ugyanakkor hazai pályán vélhetően Kalinicék sem maradnak válasz nélkül. A Fiorentinának mondjuk lenne miért visszavágni, hisz a két együttes utolsó 6 találkozójából 5-öt a Napoli meg tudott nyerni, ősszel például otthon 2-1-re nyomta le a Fiorentinát.

(Egyébként a Napoli utolsó 4 meccsén egyszer sem született legalább három gól, azért ez elég fura a Nápoly esetében. Ez a széria ma biztosan megtörik)

Várható kezdők

Fiorentina: Tatarusanu-Roncaglia-G. Rodriguez-Astori-Marcos Alonso-Vecino-Valero-Ilicic-Bernardeschi-Tello-Kalinic
Napoli: Reina-Hysaj-Albiol-Koulibaly-Ghoulam-Allan-Jorginho-Hamsik-Insigne-Callejon-Higuain

Címkék: sportfogadás, tipp,