Sportfogadás tippek: Valencia - Almeria

2015-01-17
A La Liga őszi fordulójának zárómeccsén az Almeria a Valenciához látogat. Ha pontot akar szerezni az andalúz együttes, akkor nem lesz könnyű dolga, hisz a Mestallában kegyetlenül ki szokta végezni ellenfeleit a Túria-parti társaság.

Valencia - Almeria

Tipp: Valencia 1.5 gól felett

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

Picit ugrott a Valencia oddsa, ami talán annak köszönhető, hogy véglegessé vált Otamendi távolmaradása a meccstől, sérülés miatt nem léphet pályára, ahogy Piatti is sérülés miatt maradt ki a keretből. Nuno jobbnak látja, ha pihenteti ezt a két spílert, Feghouli pedig az Afrika Kupa miatt 'igazoltan' hiányzik.

A Valencia persze így is erős, Barragán valószínűleg visszábblép egy sorral Otamendi helyére, így Orbannal és Mustafival játszik majd hátul. Mustafi ráadásul totál friss lehet, hisz az Espanyol elleni kupameccsen olyan hamar kiállították, hogy megizzadni sem volt ideje. Rodrigo, Parejo, Enzo Perez, Fuego és Gaya játszhat a középpályán, Alcacer és/vagy Negredo elöl.

Az Alemriánál Zongo és Bifuma Afrika Kupa miatt hiányzik, így elöl Hemed játszik, aki betonbiztos kezdőnek számít amúgy is. Csereként viszont így nem sokan jöhetnek előre, ha csatárt kell majd behozni, abból nem sok van az Almeria padján, aki hatékony is lenne.

A Túria-parti együttes, vagyis a Valencia CF nagyon jó csapat! Egységesek, erősek, nem igazán van gyenge pontjuk. A mezőnyjátékosok egytől-egyig minőséget képviselnek, és akkor ott van még Alves kapus, aki szintén kiválóan véd minden meccsen. A Valencia legutóbb a Mestallában a Real Madridot végezte ki (2-1), de emlékezhetünk rá, hogy nagyon jól játszottak a Barca ellen is, de azon a meccsen semmi sem akart sikerülni. Hazai környezetben kegyetlen a Valencia, és ezt fogja megtapasztalni az andalúz Almeria is. A Valenciának talán egy gyengébb meccse volt hazai környezetben az egész őszi szezont tekintve, hazai pályán a Denevéresek a legstabilabb együttesek közé tartoznak!

Tipp: 3-0, vagy 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,