Sportfogadás tippek: Horvátország - Fehéroroszország

2013-01-21
Javában zajlik a 2013-as férfi kézi VB egyenes kieséses szakasza, ma újabb négy mérkőzést rendeznek! Pályára lépnek a magyarok is Lengyelország ellen, a mi tippünk viszont a Horvátország - Fehéroroszország mérkőzésről

 

Horvátország - Fehéroroszország

Tipp: Ivan Cuic góljai 6.5 felett

Odds: 1.95

Iroda: tobet

Kezdés: ma este: 21:30

 

A mai tippünk egy 'player special' típusú fogadás. A mi tippünk, hogy Ivan Cupic eljut legalább 7 gólig a mai mérkőzésen. A horvátok szélsője eddig 35 gólt dobott a VB-n, és ezt 5 mérkőzés alatt hozta össze. Nem nehéz kiszámolni, hogy 7 gól / meccs átlaggal rendelkezik a Sport TV-s közvetítéseknél csak 'kis hobit'-ként emlegetett Cupic. Apró termetű, de rendkívül gyors, ügyes játékos, aki minden leindításnál megjátszható, és nem nagyon szokott hibázni! Cupic ráadásul a horvátok első számú heteslövője, márpedig az is biztos, hogy ma is odaállhat a vonalra vagy 3-4 alkalommal minimum!

Cupic 45 lövési kísérletből 35-öt gólra váltott, azaz lövéseinek 78%-a gól! Az élmezőnyben egyedül Eggert és Gajic jobb nála. Gajic 80%-os, míg Anders Eggert félelmetes, 91% hatékonysággal dolgozik. ( A dánok kiválósága 42 lövésből 38-at gólra váltott !!!)

A horvátok amúgy is előszeretettel építenek a szélsőkre! Az első meccsükön Horvat volt a legeredményesebb 8 góllal, aztán a mieink ellen, a spanyolok ellen és az algírok ellen is Cupic, mindhárom meccsen 8 gólig jutott! Egyiptom ellen csak azért nem ő lett a legeredményesebb, mert ott igencsak nagy pihentetés folyt a horvátok részéről, és sokkal kevesebbet játszott, mint ma fog!

Azért láthattuk, ellenünk, vagy a spanyolok ellen 8 gólig jutott, tehát nem lehet ráfogni, hogy kutyaütő csapatok ellen szórta volna meg magát! A fehérorosz játékosok sem fogják utolérni leindításoknál. Bedob majd 3-4 hetest, és a posztjáról, azaz szélről is elér majd 3-4 gólt, emberelőnyös figuráknál is előszeretettel játszanak rá, hisz az a 78% önmagáért beszél!

 

Ez a mai tippünk, sok sikert kívánunk hozzá!

 

(Akinek nincs számlája tobeten, talán érdemes körülnézni majd az unibetnél, ők is szoktak player special típusú fogadást kínálni, és még az is lehet, hogy unibeten csak 5.5 gólos határral kínálják majd! )

 

Címkék: sportfogadás, tipp,