Sportfogadás tippek: St. Pauli - Union Berlin

2014-03-03
A Bundesliga 2-ben a 23. forduló zárómeccse nem akármilyen téttel bír. Amelyik csapat nyer, az meghagyja magának az esélyt a feljutásra!

St. Pauli - Union Berlin

Tipp: 2 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

 

A Bundesliga másodosztályában igazi rangadónak számít ez a meccs. A hamburgi St. Pauli és az Union Berlin is esélyes a feljutásra, de ehhez nyerni kell! Ami a feljutást illeti, még semmi sem dőlt el, hisz a Köln a Fürth, a Paderborn, a Karsruhe és a 'lautern is fel akar jutni ezen két csapat mellett.

A 22. fordulóban mindkét csapat nyerni tudott. A St Pauli a Drezdát, a Berlin az FSV Frankfurtot verte el.

Várható kezdőcsapatok:

St. Pauli: Tschauner-Schachten-Thorandt-Mohr-Halstenberg-Trybull-Trzatkowski-Kringe-Bartels-Nöthe-Thy

Union: Haas-Pfertzel-Eggimann-Schönheim-Parensen-Brandy-Kreilach-Köhler-Dausch-Mattuschka-Nemec

A hazai csapat 4-3-3-at játszik, hazai pályán mindig bátor játékot láthatunk a hamburgiaktól. Most sem fognak sokat szöszmötölni a hazaiak. Egyébként a két együttes berlini meccsén Verhoek a szezon leggyorsabb gólját lőtte, majd a 6. percben Bartels 2-0-ra növelte az előnyt. Innen sikerült a hamburgi kiscsapatnak 3-2-re kikapni. Az Unionra is igaz, hogy inkább hazai pályán pörög fel igazán. Ha ma is elmenne 2-0-ra a St. Pauli, onnan már nem lenne visszaút. Van tehát miért visszavágniuk a hamburgiaknak, és ezért lesz ez újra parázs, és egyben gólgazdag meccs!

Egyébként a két együttes utolsó 5 bajnokiján 20 gól esett, azaz átlagban négy. Ma is számolhatunk 3-4 góllal, de egy biztonsági over 2 AH-t választottunk, ha bejön, az sem fizet rosszul!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,