Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Deportivo

2015-12-11
Tegnaphoz hasonlóan ma is egy nappal előre gondolkodunk. A kínálatból a Barca-Depor bajnokit szúrtuk ki, utolsó meccsét játssza a katalán csapat a Klub vb-re való utazás előtt, illene egy gálaelőadással búcsúzni a közönségtől!

Barcelona - Deportivo

Tipp: Barcelona góljai 3.5 felett

Odds: 1.90

Iroda: sportingbet

Kezdés: szombat, 16:00

A katalán együttes kedden még a Leverkusen otthonában lépett pályára BL-meccsen, és bizony a rendkívül tartalékos katalán együttes is képes volt megőrizni a veretlenséget a BL-ben. Ami fura volt, hogy Messi pályára lépett, más kérdés, hogy aztán a másnapi edzésen nem vett részt. Nem sérülés, személyes okokra hivatkozva.

Kétség nem férhet hozzá, a hétvégi találkozón ismét játszik majd Messi, ahogy Suarez is. Neymarra viszont pihenő vár! A brazil zseni a Leverkusen elleni meccsre készült, de combizomhúzódást szenvedett. Az első hírek arról szóltak, hogy a Klub vb meccseit is kihagyja, aztán majd meglátjuk. Hétvégén nem játszik, ez tény.  Elképesztő formában van egyébként a trió minden tagja, igaz, Messi góljainak száma egyelőre kevesebb, de ott volt a sérüléses időszak, és ismerjük őt jól, akár egy meccsen is képes 3-4 gólt rúgni, szóval előbb vagy utóbb, de megközelíti majd Neymart és Suarezt. Neymaron szombaton biztos hoz pár gólt, mert Messi be fog találni, Neymar meg nehezen lő gólt a lelátóról.

A Depor egyébként nem áll rosszul a La Ligában, a hatodik hely nagyon rendben van. Viszont a Camp Nouban nem sok sikerélménye lesz!

Tavaly, amikor találkoztak, akkor 2-2-t játszott a két együttes, de az a meccs csak a Depornak számított. A bajnokság végén találkoztak, és hiába vezetett 2-0-ra a Barca, 2-2 lett a végeredmény. sokan sokfélét gondoltak, az mindenesetre tény, hogy a két klub jó kapcsolatot ápol...- akkor a Depornak szüksége volt a pontra, most teljesen más a helyzet.

A Barca amúgy is botlott legutóbb a Valencia ellen, illene most a Klub vb előtt egy megnyugtató 5-6 gólos győzelmet aratni hazai pályán.

Címkék: sportfogadás, tipp,