Sportfogadás tippek: Észak-Írország - Magyarország

2015-09-07
Az F csoportban Észak-Írország, Románia és Magyarország van versenyben a két továbbjutást jelentő helyért. Nézzük, mi várható csoportunkban a mai játéknapon!

Észak-Írország - Magyarország

Tipp: X2

Odds: 1.50

Storck kapitány azt mondta, bátrabb játékra van szükség. Mi pedig azt mondjuk, hogy igaza van. Az viszont kétséges, hogy tud-e jelenpillanatban annál többet csapatunk, mint amit Románia ellen láttunk. Küzdött a csapat, tényleg csúsztak-másztak a srácok, de a támadójáték azt nem volt túl acélos. Mondhatni, semmilyen sem volt.

Válogatottunk hét meccs alatt három gólt kapott, és ebből a háromból kettőt rögtön az első meccsen az észak-írek ellen. A védelem tehát jó, és reméljük, hogy ma már a támadójáték is jobb lesz! Visszatér Gera Zoli, akiben van kreativitás, és bizony van benne gól is. Rengeteg fontos gólt szerzett pályafutása során, hátha most is megvillan a Fradi játékosa. Lovrencsicset is játszatni kéne, Dzsudzsák a másik szélen biztosan többször megveri majd védőjét. Priskint lehetne játszatni, mint ék, hisz ő kicsit olyan, aki jól is fejel, nem is lassú, és erős is. Nikolic gyors, de nem magas. Szalai magas, de nem gyors. Priskinben minden megvan.

Gólt kell lőni, mese nincs. Gerával lesz támadójátéka a csapatnak, ugyanakkor hátul figyelni kell, mert Juhász kidőlt, és nem játszik Tőzsér sem. Persze Elek és Gera elég jó szűrő párosnak tűnik, és Észak-Írország számára nem rossz eredmény a döntetlen sem. Nem fognak kockáztatni, nekünk viszont gólt kell lőni, mert cél az automatikus továbbjutás. Egyébként pedig gondoljunk már bele, Észak-Írország vezeti a csoportot hét kör után, itt az ideje, hogy valaki helyre tegye ezt a csapatot! Hajrá Magyarok!

Románia - Görögország

Tipp: Románia DNB

Odds: 1.28

Görögország volt a csoport favoritja a sorsolás után, aztán ott tartunk hét kör után, hogy nincs esélyük továbblépni. Legutóbb otthon sem törték össze magukat, kikaptak hazai pályán Finnország ellen. Persze ez aligha volt meglepetés azok után, hogy sikerült kikapni pl. a Feröer-szigetek ellen is. A görög játékosok csak arra fognak figyelni, nehogy megsérüljenek.

Ez a találkozó csak a románok számára fontos. Romániát egyébként pont a görögök ütötték el legutóbb a világbajnokságtól, amikor csoport-másodikként találkoztak. Persze akkor egy jó és motivált görög együttes játszott, itt ma este csak a románok akarnak majd focizni. A görög játékosok vélhetően ezt a találkozót is arra használják majd fel, hogy keressenek egy kis költőpénzt. Jó esélyt látunk rá, hogy Románia több góllal nyer, de maradjunk a biztonsági DNB tippnél, így ha döntetlen születik, akkor sem bukó a tipp!

(A csoport harmadik meccsén Finnország a feröeri labdarúgó-válogatottat fogadja. Ha jön a papírforma, és a finnek nyernek, még marad esélyük a harmadik hely megszerzésére. Finnországnak pont ezért jönne jól, ha Észak-Íroszág megverni minket, de erre gondolni sem merünk)

Ha a két tippet egy szelvényen megjátsszuk, 1.92-es oddsot kapunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,