Sportfogadás tippek: Németország - Ausztria

2013-09-03
A héten csak pénteken lesznek valamire való meccsek, így az elkövetkező napokban egy-egy pénteki találkozóról hozunk tippeket. Nézzük az elsőt:

Németország - Ausztria

Tipp: Németország mindkét félidőben gólt szerez

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: 2013. 09. 06.  20:45

 

Németország jelenleg magabiztosan vezeti a 'C' csoportot 16 ponttal, míg Ausztria 11 pontj ának köszönhetően a 2. helyen áll. Szorosan követi őket Svédország és Írország, míg a kazahok és a feröeriek nem igazán rúgnak labdába.

A Nationalelf pénteken bebiztosíthatja a továbbjutását. Matematikailag még nem lesznek továbbjutók, de gyakorlatilag nagyot lépnek Brazília felé!

A mi tippünk az, hogy a hazaiak mindkét félidőben gólt szereznek.

Ausztriában 0-1-es fi. után 1-2 lett a vége. Jól játszottak Alabáék is, de Németország érvényesítette a papírformát. Egyébként a két együttes játékosai jól ismerhetik egymást, hisz az osztrák válogatott focisták többsége a Bundesligában keresi a kenyérre valót.

A tippre visszatérve erősen kapaszkodhatunk a statisztikába is. Nem néztünk utána, de nagy pénzt tennénk rá, hogy nincs még egy válogatott Európában, amely ebben a selejtezősorozatban minden félidőben betalált volna legalább egyszer!

Németország csapata viszont így tett, nem játszott le úgy félidőt, hogy ne talált volna be. Ez hat meccs, azaz 12 félidő. Ez már nem semmi!

Kedd lévén nem lehet tudni azt, hogy J. Löw milyen kezdőt állít össze, de a német keret nagyon mély! Itt tényleg minden posztra ketten-hárman vannak, szóval Németország esetén felesleges azt nézni, hogy kik sérültek, vagy kik vannak eltiltva. Götze például ismét megsérült, kizárt, hogy ő pályára lépjen, míg a másik Bayern játékos, Schweini sem teljesen egészséges. De ez sem nagy érvágás, szűrőben Khedira, Kross vagy a Bender ikrek játszhatnak.

A tippünk tehát az, hogy bármilyen összeállításban is lép pályára a Nationalelf, hazai pályán 70.000 ember előtt megszórják Ausztriát, és az a minimum, hogy mindkét félidőben betaláljanak. Eddig hat meccsen keresztül sikerült, nem lesz ezzel probléma most sem. Hála az égnek a Nationalelf edzője Löw, és nem Guardiola...

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

(Akinek pedig van mára egy jó tippje, az kommentben nyugodtan beírhatja, mi egyet sem találtunk...)

 

Címkék: sportfogadás, tipp,