Sportfogadás tippek: 1860 München - Heidenheim

2015-02-09
A téli átigazolási időszak végének lejárta előtt Simon Krisztián az Újpesttől az 1860 Münchenhez igazolt. Reméljük, hogy Krisztián tud fejlődni Németországban. Reméljük azt is, hogy kezdő lesz ma este a Heidenheim elleni bajnokin.

1860 München - Heidenheim

Tipp: 2 gól felett AH vagy DNB 1860 München

Odds: 1.45 és 1.42

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

 

Németországban a másodosztályban is megindult a harc. Sokan a feljutást, de még többen a bennmaradást tűzték ki célul a télen. Hétfőn két olyan együttes feszül egymásnak, melyeknek lehet, hogy komolyabb terveik voltak a szezon kezdetén, de legfőbb cél a bennmaradás kivívása lett.

Az 1860 München jelenleg csak a 16. helyen ál, tehát ha most érne véget a szezon, osztályozót kellene játszania. Ezért is igazoltak a télen, többek közt a magyar Simon Krisztiánt, vagy a HJK-tól Annant. Úgy tűnik, a klubnak szüksége volt egy két gyorslábú focistára. Voltak távozók is, hatan is kikerültek a keretből, szóval a 'kis'München próbálta kitenni a gyenge, nem a csapatba illő láncszemeket, és most egy gyorsabb, sok futásra épülő focit akarnak megvalósítani.

A Heidenheim újoncként a 10. helyen telelt. Jól kezdte a csapat az idényt, de a ősz végére megtorpant. Jól jött a szünet mindkét együttes számára, kicsit rá lehetett pihenni a tavaszi idényre, lehetett erőt gyűjteni, és újragondolni a dolgokat. Mi az, ami működött, és mi az, ami nem.

Újult erővel vág neki a két csapat a tavasznak, bízzunk benne, hogy gólgazdag meccsel nyitják a szezont. Az 1860 München edzőmeccsen komoly csapatok ellen játszott, és itt nem elsősorban a Videotonra gondolunk, bár jelenleg a Vidi igencsak komoly együttes, főleg a védelmet illetően. Nos, a fehérvári együttest 2-0-ra megverte a München, de játszott például a Dinamo Kijev ellen is, ahol viszont 2-0-ra kikapott. Edzőmeccsekből kiindulni persze felesleges, az viszont tény, hogy von Ahlen csapata egy komoly felkészülési időszakon van túl, és a pocsék ősz után csak szebb tavasz jöhet. A Moniz-Leonardo féle 1860 a múlt, reméljük, hogy jön a Simon-Annan féle lendületesebb 1860 München. Azért akadnak itt remek játékosok, Okotie például rekem befejező csatár, 17 meccsen 12 gólt szerzett. Itt játszik Edu Bedia, aki a spanyol másodosztályban a Barca B-ben rúgta a bőrt korábban, vagy Ilie, aki több évet is eltöltött a La Masián, a Barca akadémiáján. Vannak is remek játékosok, ez a München meg fog indulni felfelé. Simon a Bundes II-ben sem lesz lassabb, szóval jó esély van rá, hogy az 1860 a tavaszi szezon első meccsén rögtön győzelemmel kezd. Hazai pályán nem fog botlani az 1860 München!

Tipp: 2-0 vagy 2-1

Címkék: sportfogadás, tipp,