Sportfogadás tippek: West Bromwich Albion - Chelsea

2015-05-18
A Premiership hétfő esti találkozója semmiről sem dönt. A WBA már fix bennmaradó, a Chelsea pedig bajnok. Tét nincs, szóval aligha fognak Fabregásék 100 %-ot nyújtani egy ilyen találkozón hétfő este.

WBA - Chelsea

Tipp: WBA vagy iksz

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Tét nélküli meccs, a Chelsea már bajnok, a WBA pedig biztosan bennmarad. Mindkét együttes elég jó formában van, hetek óta veretlenek. Tét tehát nincs, maximum a presztízs. Márpedig a WBA játékosai számára lenne nagyobb tett, ha nyerni tudnának, vagy esetleg döntetlenre kényszerítik a Chelsea-t. A londoni kékek pedig aligha 'gyúrtak' erre a találkozóra, megtették már a magukét. Egy ilyen totálisan tét nélküli találkozón azért elég sűrűn borulhat a papír.

Ráadásul hétfői meccs, ha megnézzük, a két olasz találkozó tétmeccs, a Napolinak és a Firenzének is hoznia kéne a hazai meccseit. Itt viszont a Chelsea már aligha fog 100%-ot nyújtani, a WBA könnyen meglepetést okozhat, akár a West Brom győzelmére adott 5.00-ös odds is lejöhet.

A hazai csapat megerősített középpályával játszik, a Chelsea-nél pedig nem lesz Ramires és Oscar, vélhetően Costa sem játszik. Fabregas pedig aligha fog megszakadni... A hazai együttes számára bőven jó eredmény lenne a döntetlen, és vélhetően egy 0-0-ás remi után a fogadóirodák sem bosszankodnának.

A mi tippünk az, hogy a WBA pontot fog szerezni.

Várható kezdőcsapatok:

WBA:Myhill-Dowson-McAuley-Lescott-Brunt-Gardner-Mulumbu-Yacob-Fletcher-Morrison-Anichebe
Chelsea: Courtois-Azpilicueta-Cahill-Terry-Felipe Luis-Aké-Matic-Willian-Cesc-Brown-Remy

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,