Sportfogadás tippek: CSZKA Moszkva - SKA Szentpétervár

2016-03-22
Az orosz KHL-ben javában zajlik a play off, már az elődöntőket kezdik az állva maradt csapatok. Nyugaton az SKA és a CSZKA maradt talpon, ma rendezik a négy győzelemig tartó párharc első felvonását

CSZKA Moszkva - SKA Szentpétervár

KHL, play off, nyugati döntő

Tipp: 4 gól felett AH

Odds: 1.57

Iroda: unibet

Kezdés: kedd, 17:30

 

A Nyugati főcsoportot az alapszakaszban a CSZKA nyerte. De tényleg nagyon simán, a második Jokeritet 19 ponttal verték úgy, hogy az utolsó három meccsüket elveszítették a moszkvaiak. A rájátszásban sem izzadtak meg, a Slovan ellen 4-0-al léptek tovább, majd a Novgorod is összesen egy győzelmet tudott összehozni. Tényleg sétegalopp volt a CSZKA-nak eddig a rájátszás, most talán a szentpétervári együttes jobban megnehezíti a dolgukat.

AZ SKA az alapszakaszban a 6. helyen zárt, nem volt egy emlékezetes menet. Aztán a play off-ban már azt a SKA-t láthattuk, melyet az alapszakaszban is vártunk. Két magasabban rangsorolt csapatot vert ki, először a Jaroslavlt 4-1-el, majd a másik moszkvai csapatot, a Dinamót ütötte ki 4-2-es összesítéssel.

A rájátszás pontlistáját Shipacov vezeti, 7 gólja mellett 9 asszisztot jegyez. Gusev szintén SKA játékos áll a lista második helyén, és még Dadonov is befér a lista első 10 helyezettje közé. A CSZKA-nál természetesen Alex Radulov a legtermékenyebb, de Platt, da Costa és persze aki jégre kerül, képes gólt szerezni.

A mai találkozót megelőzően mindkét együttes bőven rápihenhetett erre a párharcra. A Moszkva pont egy héttel ez előtt játszott utoljára, de az SKA-nak is jutott 5 tétmeccs nélküli nap. Joggal remélhetjük, hogy feltöltődtek a srácok erre a nyugati döntőre. Rengeteg scorer van a két együttesben, kreatív sorok feszülnek egymásnak, és a párharc első találkozóján talán még őszintébb, nyíltabb játékot várhatunk, mint majd a később, amikor már egyre jobban, még a mostaninál is jobban kiismerik egymást Reméljük, hogy kellően kiéhezett a két együttes az elmúlt napokban, és nem az óvatoskodásról fog szólni a találkozó!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,