Sportfogadás tippek: Ajax - Gröningen

2014-02-06
A holland Eredivisie-ben hétközi fordulót rendeznek, így ma is ebből a pontvadászatból érkezik a tippünk. Ajax - Gröningen, nézzük bővebben.

Ajax - Gröningen

Tipp: Ajax góljai 1.5 fölött

Odds: 1.28

Iroda: unibet

Kezdés: ma 20:45

 

A holland élvonalban tehát hétközi fordulót rendeznek, az Ajax-Gröningen meccset pedig a Sport TV is adja, így nem maradhatunk tipp nélkül! Az Ajax a 21. körben csak döntetlent játszott az Utrecht ellen, de megtartották vezető pozíciójukat az amszterdamiak. Az előny viszont egy pontra olvadt, úgyhogy nincs lehetőség újabb pontokat hullajtani.

A Gröningen nem kezdte jól a tavaszi szezont, az RKC Walwijk ellen 1-1, majd az Alkmaar otthonában 2-0-ás zakó. Persze a Gröningen így sincs nagy bajban, hisz jelenleg a 8. helyen áll a csapat. Viszont a középmezőny nagyon szoros, így a Gröningen sem lazíthat. Ősszel jók voltak a srácok, de simán kieshet még az együttes az élvonalból.

A Gröningennél Hateboer eltiltás miatt nem léphet pályára, Bakker, Bos, van der VWelden és a brazil Luciano sérülés miatt nem léphet pályára. Ezzel szemben az Ajaxnál minden kulcsjátékos bevethető, ami óriási előny. eleve sokkal erősebb az amszterdami keret, ráadásul sérültek, eltiltottak sem nehezítik Frank de Boer dolgát.

Az Ajax otthon utolsó három meccsét megnyerte, a hét meccsből hatszor gólt sem kapott. Igaz amikor kapott, akkor nem lőtt, így a Vitesse megtréfálta Blinfdéket.

Ma este Adorjánéknak fel kell kötni a gatyát, ha pontot akarnak szerezni. Az Ajax javítani akarja a hétvégi bakit. Az utolsó három Ajax-Gröningen meccs 2-0-al ért véget, és ha azt nézzük, hogy az Ajax utolsó hét hazai bajnokijából csak egyszer kapott gólt, ismét kinéz egy 2-0-ás hazai győzelem.

Sok sikert kívánunk mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,