Sportfogadás tippek: New York City - Colorado Rapids

2016-07-27
Ismét elhozzuk egyik kedvenc csapatunk, a New York City meccsét, már csak azért is, mert Pirlóék egész jó százalékkal hozzák az 'overes' tippjeinket. Legutóbb épp a városi rangadón játszottak egy öt-gólos mérkőzést.

New York City - Colorado Rapids

Online sportfogadás tipp: 3.5 gól felett

Bet365 odds: 3.00

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 21:00

 

A New York City négy-meccses idegenbeli túrán volt, most viszont ismét a Yankee Stadionban lép majd pályára szombaton. Az idegenbeli túrán kétszer győzött, kétszer veszített. Legutóbb az idény már harmadjára megrendezett városi rangadón veszített a Red Bulls ellen, nagyon csúnyán, 4-1-re.

A zakó még hagyján, mert a Red Bulls nem is oly rég 7-0-ra nyert a City ellen. Ahhoz képest a 4-1 még haladás. Ugyanakkor a védelem furán fog kinézni majd a Rapids ellen. White ugyanis kiállítatta magát, és RJ Allen is összeszedett egy újabb sárgát, így ő sem játszik majd. Szóval Allen és White eltiltott lesz, Brandt, Shannon Gomez és Mataritta sérült. Ja, és hogy egy szűrőt is említsünk, Iraola is lesérült a hétvégi meccsen, vélhetően ő sem játszik a Rapids ellen.

A New York City védelme így is tragédia, most gyakorlatilag nincs szélső védő, aki játszani tudna. Hogy Vieira hogyan oldja meg a védekezést, azt talán még ő sem tudja. Maradt Hernandez, mint védő, és az a Brillant, aki egy két lábon járó csődtömeg. Legutóbb is kezezett elég amatőr módon a 16-oson belül, a Red Bulls be is vágta a megítélt büntetőt. Brillant játékának csak örülhetünk, mert ő tényleg egy nagyon gyenge védő, más csapatban kispadon sem lenne, de a NYCity ad a szórakoztatásra.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak

Sérült még a picike Mendoza és a szélen bevethető Shelton, na meg eltiltott még David Villa, aki szintén kiprovokált magának egy lapot múlt héten. Ő  egyértelműen lapot akart kapni, hogy milyen okból, az kérdéses. Talán az All Star mérkőzést akarja kipihenni...

Szóval a City megfogyatkozott, de kegyetlenül. Eltiltott és sérült a csapat fele, és ugye még Brandtről nem is esett szó, aki az egész szezonban nem léphet pályára.

Gyakorlatilag maradt a keretben 13-14 olyan spíler, aki pályára tud lépni. Közülük 8-an középpályások. Szóval lesz, akit Vieira mester hátrébb vezérel a védelembe, és lesz, aki csatárt játszik majd. Harrison vagy Lampard biztosan előre lesz tolva, Diskerud és McNamara marad középen, és ami nagy kérdés, az a védelmi négyes. Megjósolni sem merjük, hogy néz majd ki a védelem. Egyedül Brillant helye biztos, de szegény nem valami nagy spíler.

A Rapids nyugaton a 2. helyen áll, de vesztett pontokat jobban áll, mint az éllovas Dallas! Ugye -többek közt a magaslati levegő miatt- otthon szinte verhetetlenek, de idegenben sem rossz a Rapids. Nem egy showtime együttes, nem lő meccsenként 5-6 gólt, de nagyon egyben van a védekezése, így 1-2 lőtt góllal gyakorlatilag a meccsek zömét megnyerik, vagy legalábbis nem veszítik el. Mostanában halmozták a döntetleneket, de itt az idő, hogy újra nyerjenek. A kegyetlenül tartalékos NY City ellen, ahol jópáran nem saját posztjukon játszanak, lehet majd alkotni. A Rapids a Yankee Stadionban megszórhatja magát. Idén csak egyszer jutottak el három lőtt gólig, itt most újra jó esély van rá! De akár 4-5 gólt is összehozhatnak Doyle-ék, nagy ellenállásba nem ütköznek majd.

A City ebből a meccsből rosszul nem jöhet ki, hisz kb. előre el lehet könyvelni a zakót. Itt egy iksz már jó eredménynek számítana. A 3.00-as odds a Colorado győzelmére elég barátinak tűnik! A 2.5 gól felett opció 1.80-ért szintén, ahogy a 3.5 gól fölött opció is játszható 3.00-as szorzó mellett.

Tipp: 2-4

Címkék: sportfogadás, tipp,