Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - Cordoba

2015-01-12
A La Liga 18. fordulójának zárómeccsén a Cordoba Vallekasba látogat. Mindkét együttes megnyerte a 2015-ös év első bajnokiját, így joggal bízhatnak a sikeres folytatásban.

Rayo Vallecano - Cordoba

Tipp: 2 gól felett (AH)

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

A tippünk tehát ismét az, ami tegnap is volt. A Rayo-Cordoba meccsen is a gólokra szavazunk. A Rayót jól ismerjük, Paco Jemez edzősködése alatt az őszinte támadó foci jellemzi ezt az együttest. Jelenleg a 11. helyen áll a Rayo, de ha nyerni tudna, az Espanyolt és a Celtát is megelőzné. Ez a cél!

Célja a Cordobának is van, ez pedig a bennmaradás. Jelenleg a 18. helyen áll az újonc, de olyan szoros a tabella vége, hogy egy-két győzelemmel máris a középmezőnyben találhatná magát a Djukic csapata. Egy mai sikerrel két újabb helyet léphetne előre a Cordoba, és elkerülne a kieső zónából. Ráadásul a Cordoba sorsolása sem vészes, a következő öt meccsből négy akár nyerhető is, a Real Madrid elleni meccsen pedig a tisztes helytállás lehet a cél.

A Cordobában nincsenek sérültek, viszont nem jött jól a csapatnak az Afrika Kupa, hisz így Ghilasra két-három hétig nem számíthat a csapat. Ghilas 5 góljával a csapat házi gólkirálya, de Florin Andone remek helyettese lehet, hisz a román támadó első meccsén rögtön góllal mutatkozott be a Granada elleni meccsen.

Jó kis meccs lesz ez, hisz a Cordoba a kiesés elöl menekül, a Rayo pedig szeretne végre egy igazán jó meccset játszani hazai közönség előtt. Erre legutóbb szeptemberben volt példa, amikor is 2-1-re győzték le a Darazsak a Bilbaót. Kakutáék győzelemre törnek, de a Cordoba sem azért utazik Vallekasba, hogy asszisztáljon a hazaiak győzelméhez. Hiába hétfői meccs, itt a döntetlennek egyik fél sem tudna örülni, szóval tényleg jó esély van rá, hogy őszinte focit látunk, és persze gólokat is!

Várható kezdőcsapatok:

Rayo:Tono-Tito-Ba-Nacho-Jozabed-Baena-Trashorras-Kakuta-Bueno-Alex Moreno-Leo Baptistao

Cordoba: J. Carlos-Campadal-Pantic-Crespo-Fede-Deivid-Rossi-Fede-Abel Gomez-Borja Garcia-Florin Andone

Címkék: sportfogadás, tipp,