Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Celtic Glasgow

2016-09-12
Hétvégén nagyot szólt a Barca zakója hazai pályán az Alaves ellen. Luis Enrique nem először követi el ugyanazt a hibát, azaz nem lehet egyszerre minden ászt és királyt kivenni a pakliból.

FC Barcelona - Celtic Glasgow

Online sportfogadás tipp: Barcelona góljai 3.5 felett

Bet365 odds: 1.90

Tippmix odds: -

Kezdés: kedd, 20:45

 

Luis Enrique számára tanulságként kell szolgáljon a hétvégi bajnoki. A Barca mestere alábecsülte az Alavest, ugyanakkor saját csapatát pedig alaposan túlértékelte. A Barca-fanok bizony fogták a fejüket, amikor kiderült, hogy az alapcsapatból talán ha hárman pályára kerültek. Messi, Suarez, Iniesta, Pique, Alba és még több kulcsjátékos vagy a padon kezdett, vagy még ott sem.

Akik pályára kerültek, nem tudták ugyanazt a színvonalat hozni. Többen nem is Barca-szintű játékosok. Luis Enrique megtanulta, hogy nem lehet pihentetni jóformán az egész csapatot.

Jön a BL, jön a Celtic, és abban biztosak lehetünk, hogy ezúttal a legerősebb Barcelona-kezdő áll majd fel. Kivéve talán Neymart, de még az is lehet, hogy ő sem lesz kivétel.

A Celtic hétvégén ismét a Rangers ellen játszott, és bizony a Rangersen látszott még, hogy nincs azon a szinten, ahol úgy 4-5 évvel a csőd előtt. De volt derbi, és ez jó! A Celtic magabiztosan nyert, aztán simán benne van, hogy a Camp Nouban simán ki fog kapni!

Ne feledjük, a Barcának nem elég nyerni, ki kell engesztelni a szurkolókat, és ha 90 percet nem is, de úgy 70-75-öt illik majd komolyan venni, és úgy megszórni a skótokat, ahogy csak lehet. Egyébként is kétarcú együttes a Celtic, hisz ha megnézzük a BL-t, ideértve a selejtezőket, alig-allig nyer, és alig szerez pontot idegenben a Glasgow. Legutóbb, amikor a Camp Nouban jártak a zöld-fehérek, 6-1-re kaptak ki! A Barca pedig tud komolyan játszani, ha úgy igazán komolyan veszi a meccset.

Amikor a katalánok legutóbb otthon kikaptak bajnokin a Valenciától 2-1-re, utána idegenben nyertek 8-0-ra a Depor ellen, majd azt követően otthon is nyertek 6-0-ra a Gijón ellen. Remélhetőleg most is dühös lesz a Barca, és ugyan az Alavés kente el a katalánok száját, ennek a Celtic fogja 'meginni a levét'

Tipp: 5-0 vagy 5-1

Címkék: sportfogadás, tipp,