Sportfogadás tippek: Valencia - Levante

2015-04-13
A La Liga 31. fordulója egy igen pikáns városi derbivel ér véget. A Valencia és a Levante szempontjából sem mindegy, mi lesz a találkozó végeredénye, hisz a hazai csapat a dobogóért, a Levante a bennmaradásért küzd.

Valencia - Levante

Tipp: Valencia győzelem

Odds: 1.40

Iroda: Bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Kilenc forduló óta veretlen a Valencia, és nagyon meglepő lenne, ha a gyengébb kerettel rendelkező városi rivális Levante szakítaná meg ezt a szériát. A 2000-es években a Levante még nyert a Valencia otthonában, ez pedig aligha véletlen.

Perez és Otamendi nem léphet pályára hazai oldalon, a vendégeknél Diop és Juanfran marad távol a mai meccstől. Kérdéses Piatti és Gaya játéka is, utóbbira igen nagy szükség lenne, bár Vezo és Orban sem fest rosszul ott hátul a hazai védelemben. Ősszel a Levante 2-1-re elverte Nuno csapatát, most kisebb csoda lenne a Levante győzelem a Mestallában.

A Valencia jelenleg 4 ponttal van lemaradva az Atleticóhoz képest, ám ha behúzza a mai meccset, akkor ismét egy pontra felzárkózik. Ez a cél!

Várható kezdőcsapatok:

Valencia: Diego Alves-Barragán-Mustafi-Vezo-Orban-Parejo-Fuego-Gomes-Feghouli-de Paul-Alcacer

Levante: Marino-Lopez-Ramis-Vyntra-Tono-Morales-Simao-Camarasa-Ivanschitz-Barral-Uche

A Valencia otthon nagyon erős, és ma aligha látunk alibit a hazaiaktól, hisz ez a meccs a szurkolóknak is nagyon fontos. Ráadásul nagyon nem mindegy, hogy a csapat harmadik lesz, marad negyedik, esetleg lecsúszik az 5-6. helyek valamelyikére. Ne feledjük, hogy csak a top3 csapat indulhat automatikusan a BL-ben, a 4-nek már selejtezni kell! Márpedig a selejtező lutri, kaphat egy erős csapatot a Valencia, és nagyon nem mindegy pénzügyileg, hogy a BL-ben a csapat, vagy az EL-ben. Otthon nem fognak hibázni Parejóék, hiába hétfői meccs, van annyira profi a Valencia, hogy behúzza a három pontot.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,