Sportfogadás tippek: Tour de France - 4. szakasz

2015-07-07
A 2015-ös Tour 4. szakaszát sok helyen egy mini Paris-Rubaix-ként emlegetik. Ebben van is valami, ez az etap is tele lesz kockaköves részekkel, az fix, hogy izgalomban ma sem lesz hiány!

Tour de France - 4. szakasz

Quintana vs Contador

Tipp: Contador végez előrébb

Odds: 1.55

Iroda: TippmixPro

 

A mai etap igazi rémálom lesz egy-két versenyző számára. A mai etapon7 kockaköves részt találni, igencsak szét fog szakadni a mezőny! A négy nagy közül Nibalinak fekszik leginkább a szakasz, Froome és Contador valahogy túléli, Quintana viszont megint kaphat másodperceket a riválisoktól.

Ezek a kockaköves etapok nem fekszenek Quintanának, hiába ment végig, hiába nézte meg ezt a szakaszt, verseny közben teljesen más lesz, mint amikor 1-2 edzőtársával megy végig a szakaszon, senkitől sem zavartatva.

Nairo el is mondta, hogy számára a túlélésről fog szólni a Tour első hete. Nos, eddig úgymond túlélte az első napokat, de az egyetlen pozitívum, hogy nem bukott. Minden szakaszon kapott, hol többet, hol kevesebbet.

Nem a kolumbiainak van kitalálva a Tour első hete, ő a hegyekben érzi jól magát, amikor hosszú km-eken keresztül emelkedik az út. Ezek a sík etapok, pláne ha kockakövekkel vannak tarkítva, nagyon nem a kolumbiainak kedveznek.

Contador sem kedveli ezeket a szakaszokat, de igencsak rutinos versenyző, és helyezkedni azt nagyon tud. Sagan tudja majd segíteni, jó kis csapata van a Tinkoffnak. Contador próbál majd jól helyezkedni, és bizony hiába nem lesz sok esélye szakaszt nyerni, nem is ez a célja. Ha Quintanának tud adni pár másodpercet ismét, netán Froome-nak is, akkor ő már sikeres volt a mai napon! Nibali vélhetően a négy nagy közül az első lesz a mai szakaszon, nem lenne meglepő tőle egy top10-es helyezés sem!

(Persze most sem árt hangsúlyozni, hogy a téttel óvatosan illik bánni, itt ma lehet bukás, defekt, és ki tudja még mi, amire nem is számítunk. Tegnap egy teljesen sík részen is óriási bukás volt a mezőnyben, ma elvileg még őrültebb szakasz következik!)

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,