Sportfogadás tippek: Real Betis - Sevilla CF

2017-02-23
A LaLiga 24 fordulója igazi csemegének ígérkezik, így mától egészen vasárnapig ebből a körből elemzünk ki egy-egy találkozót. Először is jöjjön a forduló derbije, a Betis-Sevilla összecsapás!

Betis - Sevilla

Online sportfogadás tipp: ...

Bet365 odds: ...

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 16:15

 

A Betis-Sevilla (és Sevilla-Betis) derbi a világ egyik legtüzesebb derbije. Ez a két együttes, és főleg a két tábor nem igazán csípi egymást, szóval ha valahol, itt bizony mindig nehéz dolga van a mindenkori játékvezetőnek.

Kiderítettük, hogy ezt a derbit most Carlos Del Cerro Grande vezeti majd. Sokat foglalkoztatott játékvezető, így aligha véletlen, hogy már ebben a szezonban is mindkét csapatnak vezetett meccset. Del Cerro Grande általában határozott, nem tűri a dumát. Mint kb. minden spanyol játékvezető, ő is előszeretettel nyúl a zsebéhez, és mutat fel lapot. A piros már elég rég vette elő, az utolsó hat általa vezetett bajnokin nem került rá sor, de majd most! Egyébként Del Cerrónak volt még ősszel egy öt-meccses szériája, ahol mindig előkerült a piros lap. Ebben az öt bajnokiban viszont két olyan is találunk, ahol az egyik főszereplő a Betis csapata volt:

  • -A Betis-Granada találkozón 10 sárga- és 2 piros lap került kiosztásra

  • -Az Osasuna-Betis mérkőzésen öt sárga mellett egy alkalommal került elő a piros

 A Betis-Granada meccs tartományi derbinek számít, két andalúz együttes párharca. Ott is volt sárga és piros is bőven, hát akkor gondolhatjuk, mi vár ránk a városi derbin! Itt bizony kő kövön nem marad!

Ráadásul most elég nagy tétje van a derbinek, hisz a Sevilla dobogós helyen áll, és azzal, hogy hétközi meccsen a Valencia elverte a Real Madridot, esélyt adott a Barcának és a Sevillának, hogy ismét komolyan elkezdjen hinni abban, hogy nemcsak a dobogó és a jövő évi BL-indulás, de a bajnoki cím is összejöhet! A Sevilla CF két pontra van lemaradva a Barcától, és hárommal a Madridtól.

 

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak!

 

Ami a Betist illeti, szintén nem mindegy, mi lesz a hétvégi mérkőzésen. A zöld-fehérek ugyanis elég gyenge formában vannak. Süllyed a Betis, és bizony már fenyegeti a csapatot a kiesés réme! Ráadásul a sorsolás is elég necces, a Sevilla után idegenben játszanak a Malagával, majd érkezik a Sociedad és mennek a Real Madridhoz.

Ám, ha megnyeri a Betis a derbit, az olyan lökést adhat a csapatnak, szurkolóknak, ami további bravúrokat is eredményezhet. Szóval mindkét sevillai együttesnek nagyon kéne a három pont! Persze ez a találkozó akkor sem lenne babazsúr, ha az utolsó körben tét nélküli meccsen találkoznának, de így szinte biztos, hogy forrni fog a levegő.

Már az első 10 percben villanhatnak a lapok!

 

Ősszel Javier Estrada 'csak' 9 lapot osztott ki, de aki emlékszik a meccsre, az tudja, hogy ez a 19 akár 18-20 is lehetett volna minden túlzás nélkül. Olyan szabálytalanságok felett hunyt szemet, amelyek egy alacsonyabb ingerküszöbű sporinál akár pirosat is érhettek volna.

Az előző idényben Carlos Velasco 9 sárgával hozta le a derbit, Clos Gomez (ő fújt a Villamarinban) 12 sárgát osztott ki!

Ismét statisztika, ebben a párharcban az utolsó négy bajnoki találkozón már az első 10 perc során villant a lap! Legutóbb a Betis légiósának, Petrosnak már a 2. percben sikerült besárgulnia. A játékosok ugye eleve túl vannak pörögve, a sporik pedig próbálják már az elején lapokkal 'megfogni' a meccset. Ha ugyanis az első percekben engedik a kemény játékot, tényleg elszabadulhat a pokol!

*A fogadóirodák egyelőre még kivárnak a büntetőlapos opciókat tekintve, de ahogy kijönnek a szorzók, mi is frissítjük a cikket konkrét tippel és szorzóval, ám azt már most vakon mondjuk, hogy a korai lapra egyből megéri majd lecsapni!

Címkék: sportfogadás, tipp,