Sportfogadás tippek: Werder Bremen - VfB Stuttgart

2016-05-02
Fura időpontban, hétfő este 20:15-ös kezdettel rendezik a Werder Bremen - VfB Stuttgart német élvonalbeli bajnokit. Jó kis meccsnek tűnik, mindkét nagy múlttal rendelkező együttes a kiesés elöl menekül, a feszültség tapintható lesz!

Bremen - Stuttgart

Tipp: Gólok száma 2.5 felett

Odds: 1.45

Iroda: unibet

Kezdés: hétfő 20:30

 

Hétfő lévén azért olyan sok sportesemény nincs, amire érdemes fogadni, és rögtön az elején leszögezzük, ez a Bréma-Stuttgart mérkőzés sem feltétlenül az, amiből meggazdagszunk. Az viszont egészen biztos, hogy izgalmas és szórakoztató találkozó lesz, méghozzá feszültséggel teli bajnoki!

A Bréma lecsúszott a kieső helyek egyikére, mivel az Eintracht nyert hétvégén. Persze semmi sincs még veszve, rögtön itt van ez a bajnoki, amit meg kéne nyerni. A Stuttgart sem áll sokkal jobban, mindössze két ponttal gyűjtött többet a Brémánál. Decemberben volt egy jó időszaka a sváb csapatnak, de itt tavasszal elég nagy mélyrepülést mutat be.

Gyengécske a forma mindkét oldalon, de ezen az összecsapáson azért mindkét fél megpróbálja legjobbját nyújtani. Ami a kimaradókat illeti, a Werdernél az alapemberek bevethetőek, a VfB-nél viszont Grosskreutz és Dié is kiesett sérülés miatt. Ez aligha tesz jót a Stuttgart védekezésének, a Niedermeyer-Barba belső védő-páros elég gyengének tűnik. Elöl viszont Didavi-Gentner-Kostic-Harnik kvartettje azért nem számít rossznak, Werner is bevethető, szóval a Bréma fog gólt kapni most is. Eddig mind a 31 bajnokiján kapott legalább egyet, ami szintén nem mindennapi 'teljesítmény'.

Hazai oldalon Junuzovic, Bartels és Pizarro triója lehet a veszély legfőbb forrása, vagy ha 4-4-2-t játszik a Werder, akkor még Ujah-t is ide sorolhatjuk, mint gólképes játékos. Ha abból indulunk ki, hogy a Werder megint gólt fog kapni (eddig mindig kapott idén), akkor min. két gólt lőni kell hazai oldalon a győzelemhez. Hiába fontos meccs, itt szinte kizárt a gólcsönd.

Az oddsokból is kiderül, hogy a fogadóirodák oddsmesterei is gólzáport várnak, a 2.5 gól felett opció elég alacsony, 1.45-ös oddsal fizet, de sajnos ez a realitás. Tényleg mindkét védelem kellően lyukas, elöl viszont megvannak a kreatív és gólképes spílerek, szóval elég valószínű, hogy zörögni fognak a hálók.

Címkék: sportfogadás, tipp,