Sportfogadás tippek: Espanyol - Real Madrid

2016-09-18
A Real Madrid hétközi BL-meccsen az utolsó percekben fordított a sporting ellen. Ma sem számíthat könnyű meccsre a Fehér Balett! Bale, Benzema és Ronaldo is hiányozhat!

Real Madrid - Espanyol

Online Sportfogadás tipp: mindkét csapat lő gólt

bet365 odds: 1.75

Tippmix odds: 1.65

Kezdés: vasárnap 20:45

 

Az Atletico már két meccsen veszített pontokat, a Barcának is volt egy csúnya zakója a bajnokságban. A Real Madrid még tartja magát, ám vasárnap nehéz meccs elé néznek Zidene tanítványai. Pepe és Navas mellett Bale és Ronaldo sem játszik ezen a meccsen. Benne van a pakliban, hogy a BBC egyik tagja sem lép pályára, így elöl Morata, Asensio és Vazquez kezdhet.

A Sporting ellen sem brillírozott a Real Madrid, nagyon fásult volt az egész csapat. Ha az Espanyol ellen is úgy játszanak, akkor meg is éghetnek.

A katalán együttes eddig mindhárom bajnokiján kapott gólt (a Sevilla ellen pl. hatot), és rúgott is mindig legalább egyet.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Morenónak három meccsen három gólja van, de Piatti is lőtt már kettőt idén. Ott van még Caicedo és Leo Baptistao is, szóval minőségi támadók, akik Ramosékat bolondíthatják.A középpályán ott van pl. Reyes, aki a Real ellen mindig motiváltan játszik, és olyan kreatív, elegánsan játszó spílerek, mint Jurado, vagy Salva Sevilla.

Nem valószínű, hogy túl gyors lesz a tempó, hisz ugye nincs Bale és CR7, de amúgy sincs a legjobb formában a Madrid. Az Espanyolnál a középpályán Salva, Reyes és szinte mindenki elérte már a 30-at években, szóval nem lesz szomorú az Espanyol középpályás sora, ha nem CR7-nel és Bale-lel kell majd versenyt futni.

Ettől függetlenül gólok várhatóak, méghozzá mindkét oldalról! A Real védekezésén is van rés, hisz a Sporting és a Celta mellett a La Liga egyik leggyengébb csapata, az Osasuna pl. kétszer is mattolta a Madrid védelmét

Címkék: sportfogadás, tipp,