Sportfogadás tippek: SKA Szentpétevár - CSZKA Moszkva

2015-01-13
A mai napon hanyagoljuk a focit. Oroszországba látogatunk egy jéghoki-tipp erejéig, a KHL-ben ugyanis igencsak rangadószagú meccset rendeznek!

SKA Szentpétervár - CSZKA Moszkva

Tipp: 5 gól felett AH

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:30

 

A KHL-ben ma összecsap a liga talán két legjobb csapata. A nyugati konferenciában a CSZKA Moszkva vezet, 43 meccs alatt 105 pontot gyűjtött. A CSZKA Moszkva mögött nyugaton a második a SKA Szentpétervár, amely együttes 10 ponttal van lemaradva. Nagyjából átlagban 11-12 meccs van az alapszakaszból, szóval ha a szentpétervári gárda még komolyan gondolja az alapszakasz elsőséget, akkor ma mindenképp nyernie kell! De ha megfordítjuk, a CSZKA Moszkva is nagyot léphet az alapszakasz elsőség felé, hisz legnagyobb -és talán egyetlen- riválisát is végleg leszakíthatná.

Legutóbb, amikor ez a két együttes találkozott, 5-3-ra nyert a CSZKA hazai jégen. E találkozót megelőzően, szintén még ebben a szezonban Szentpétervár is nyerni tudott hazai jégen, 4-3 arányban.

Ez a 4-3-es eredmény ismerős lehet a két együttesnek, hisz a SKA és a CSZKA is 4-3-ra nyerte előző találkozóját, méghozzá 3-3-as döntetlen után. A CSZKA egyébként elképesztő formában van, utolsó 10 meccséből 9-et megnyert. Volt, hogy 9 gólt ütött még decemberben a Szeverstalnak.

Nem valószínű, hogy a két együttes unalmas meccset játszik ma este (arrafelé már bőven este lesz). A SKA szeretné kicsit megtörni a Moszkvát, a Moszkva pedig végleg el szeretné intézni magának az alapszakasz elsőséget.

Látványos, és egyben eredményes hokit játszik mindkét együttes. Főleg az SKA az a csapat, amelynek meccsein jó eséllyel kiszakad a gólzsák. Kovalchukék 170 gólt ütöttek eddig, és ha azt nézzük, hogy van még 10 meccs az alapszakaszból, van rá sansz, hogy a 200 is összejön. A CSZKA-ban pedig ott lesz Alex Radulov, aki 19 gólja mellett 41-szer előkészítőként is részese volt gólnak.

Olyan ez, mint a La Ligában a Barca a Reallal találkozna. Remek hoki, és rengeteg gól várható!

Címkék: sportfogadás, tipp,