Sportfogadás tippek: Hamburg SV - Schalke 04

2016-12-20
A Bundesligában hétközi fordulóval zárják a 2016-os esztendőt. Kedden négy mérkőzést rendeznek, melyek közül mi a Hamburg-Schalkéra tippeltünk.

Hamburg SV - Schalke 04

Online sportfogadási tipp: Gólok száma 3 alatt (AH)

Bet365 odds: 1.50

Tippmix odds: -

Kezdés: kedd, 20:00

 

A Hamburg és a Schalke számára is jól majd a téli szünet. A HSV kieső helyen telel majd, kivéve ha megnyeri ezt a bajnokit, és nyernek a Hamburg riválisai. A Királykék-mezes csapat sem nyújtott maradandót, Weinzierl mester és a csapat nem igazán találja a közös hangot. Gyengén rajtolt a Schalke, aztán volt egy jobb időszaka, de most megint betli. Huntelaar régóta nem bevethető, és mióta Embolo is kidőlt, nem nagyon maradt gólvágó. Chupo-Moting fáradt, hisz mindig minden meccsen játszani kell, vagy kéne. Utolsó 3 meccsén a Schalke csak egy pontot gyűjtött, és mindössze két rúgott gólt hozott össze.

A Hamburgban eleve nincs olyan játékos, aki futószalagon szállítaná a gólokat. A 15 bajnokin szerzett 12 gól nem sok, de legalább kevés. Wood, Gregoritsch és Müller áll 3-3 góllal, nem nagyon találunk még egy ilyen impotens együttest, mint a HSV. Holtby mondjuk most nem lép pályára eltiltás miatt, de 12 bajnokiján 0 gólt lőtt, Lasogga, aki a korábbi években azért ontotta a gólokat, szintén gólképtelen eben az idényben. Nem igazán látni, hogy fog bennmaradni a HSV, de az elég valószínű, hogy télen egy gólképes támadót igazolni kell.

A tippünk, hogy ezen a HSV-Schalke meccsen nem születik majd sok gól. A csapatok fáradtak, és eleve működés-képtelen együttes mindkettő. Hétközi forduló, még kevesebb lendület lesz a srácokban, mint egy hétvégi összecsapáson. Kikapni egyik fél sem szeretne, szóval itt ne nagyon számítsunk komoly rohamokra. Ha pedig véletlenül betalál valamelyik csapat, az tuti ráül az 1-0-ra. Az előző idényben Hamburgban 1-0-ra tudott nyerni a gelsenkircheni együttes, ott sem volt gólzápor, nem lesz most sem!

Címkék: sportfogadás, tipp,