Sportfogadás tippek: Dinamo Moszkva - Slovan Bratislava

2014-01-28
A KHL-ben ez a két együttes most lép jégre utoljára a téli Olimpia előtt. Ami a tankban van, azt ki kell adni, aztán aki olimpiai kerettag, az koncentrálhat a válogatott meccsekre, akik nem, azok pedig szurkolnak, és otthon edzegetnek a februári restartig.

Dinamo Moszkva - Slovan Bratislava

(Jégkorong - KHL)

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:30

 

A két együttes ebben a szezonban egyszer találkozott. Pozsonyban, még szeptemberben a Dinamo Moszkva 5-4-re tudott nyerni. Nagyon izgalmas találkozó volt, a harmadik harmadra 3-1-es hazai vezetéssel érkeztek a csapatok, aztán a Dinamo rákapcsolt, és ütött 4 gólt 10 perc leforgása alatt. A végén még a Slovanból Bakos ütött egy gólt, de az egyenlítés már nem jött össze.

Kilenc gól az kilenc gól, és ha ma délután ennyit nem is láthatunk, 5-6 azért mindenképp össze fog jönni. A Dinamo jelenleg a nyugati konferenciában első, sőt az egész ligát tekintve is messze a legjobb! Azon vannak a moszkvaiak, hogy ez így is maradjon, és végig pályaelőnyük legyen a play-offban. Ezt a mai meccset még be kell húzniuk, mert aztán az Olimpia után nem biztos, hogy ilyen formában lesz a csapat. Többen fáradtan térnek vissza csapathoz, többen leeresztenek egy picit. Ma még lendületből meg kell ütni a pozsonyiakat, mese nincs.

Egyébként a Dinamo nagyon sok gólt üt, 157 találatot szereztek, ami a harmadik legtöbb a ligában. Kapnak is becsülettel, azért inkább az jellemző Gorovikovékra, hogy ütik a gólokat.

A Slovan egy remek csapat, és játssza a hokit. Nem az a kanadai stílusú, ütközős jégkorong az övék, hanem inkább az oroszos, kreativitást sem nélkülöző jégkorong. Satantól mindig láthatunk szép dolgokat, de Olvecky, Hudacek, Radivojevic, Bakos, Mikus és a többiek is hozzátesznek. A Slovanról tudni kell, hogy nem a védekezésben jók. Sőt elég rosszak hátul, általában csak Janus kapus zsenialitásán múlik, hogy a pozsonyi csapat megússza az óriási KO-t. A Slovan a kapott 147 góljára nem lehet büszke, és ahogy említettük, Janus még jól is véd általában.

A pozsonyi csapat idegenbeli túrán van, fáradtak a srácok, és nincs esélyük a play off-ra. Ugyanakkor két utolsó bajnokijukat nyerték, ami azt jelzi, hogy minden mindegy alapon szívből játszanak. Nagyon jó csapatként a Slovan, tudnak egymásért küzdeni, de ahogy írtuk, a védekezés nem a sajátjuk. Otthon a Dinamo ezt a meccset be fogja húzni, de biztosak lehetünk benne, hogy a szeptemberi meccsükhöz hasonlóan Satanék is hozzászólnak majd a meccshez egy-két szép góllal! (Egyébként, ha a Sport TV adja a Slovan meccseit, általában jól játszanak, és sok gól esik. Reméljük most is így lesz!)

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,