Sportfogadás tippek: Bayern München - 1. FC Köln

2017-12-13
Még a 2000-es évek elején a Bayern 8-0-ra verte a DFB Kupában a Köln együttesét. Akár ez a kölönbség is kialakulhat a szerdai bajnokin, hisz a Bayern magabiztosan első, míg a Köln totál utolsó a Bundesligában.

Bayern München - 1. FC Köln

Online sportfogadás tipp: Bayern góljai 3.5 felett

Bet365 odds: 1.90

Kezdés: szerda, 20:30

 

A Bayern ebben az idényben a Freiburg ellen 5-0-ra nyert, ez volt a legnagyobb arányú siker. Könnyen lehet, hogy estére ez változni fog!

A Köln ugyanis 15 kör után még nyeretlen a Bundesligában, ami egészen elképesztő. Mindössze 3 pontot szerzett, nagyjából féltávnál mindenki biztosra veszi a kiesést. Aggasztó a helyzet, hisz három pont jött össze 15 kör alatt, de ha ez nem lenne elég, akkor itt a kimaradók listája: Zoller, Risse, Rausch, Hector, Cordóba, Bittencurt, Hoger. Ebből a hat játékosból 5 stabil kezdő. Kérdéses Maroh, Mere és Quinteros játéka is.

De ha ez nem lenne elég, akkor itt a Köln hétvégi bajnokija. A bajnoki, ami végre álomszerűen kezdődött. Havas meccsen a Kecskések 30 perc alatt 3-0-ra vezettek, a Freiburgnál játékosok sérültek le, tényleg minden álomszerű volt. Aztán a Freiburg rákapcsolt, és 3-0-ás hátrányból nyerte meg a meccset 3-4 arányban. Álomból rémálom. Közben a Kölnnél is lesérült egy-két játékos, ami nem volt meglepő, hisz a kezdőkörben nagyjából bokáig ért a hó. A pályán olyan hó volt, hogy a spori a büntetőnél egyszerűen kilépte a 11-et, mint a grundon szokás. Talán az idény legjobb meccse volt, csak nem a Köln szurkolói szerint.

Egy-két sérült a Bayernnél is van, de amilyen mély kerettel Heynckes dolgozik, ott pár játékos kiesése nem lehet gond. Ami a Bőrgatyásokat illeti, magabiztosan haladnak az újabb bajnoki cím felé. Otthon az utolsó 3 meccsen minimum három gólt lőtt a csapat, most a Köln ellen 5-6 gól is kinéz. Totálisan maga alatt van az erster FC, az a hétvégi havas meccs pedig még tovább merítette az akkut. Ráadásul az feldolgozni, hogy 3-0-ról is sikerült kikapni, azt nem könnyű. Alapemberek hiányoznak a Kölnnél, mindenféle szempontból szét van esve ez a csapat. A meccset pedig a világ egyik legerősebb klubcsapatának otthonban kell megvívni, ráadásul ez hétközi találkozó, még regenerálódni sincs idő. A sok sérülés miatt pedig rotációra sem igazán van lehetőség.

Címkék: sportfogadás, tipp,