Sportfogadás tippek

2015-06-03
Ma két tippel jelentkezünk, amit lehet játszani single-ben, de akár kombiban is! Íme:

MTK (női) - Ferencváros (női)

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.40 (bet365)

A női magyar kupa fináléját is ma játsszák le, méghozzá a Loki-Fradi meccs előtt. Nem meglepő, hogy a bajnoki döntő két szereplője, az MTK és Fradi női csapatai jutottak a fináléba. Az oda-visszavágós bajnoki döntőn a Fradi bizonyult jobbnak, mindkét alkalommal döntetlen után büntetőkkel tudott nyerni az FTC.

Az MTK hosszú ideje tartó sérthetetlenségének vége, kijelenthető, hogy az FTC felzárkózott az MTK mellé. Ennek talán picit az MTK-nál is örülnek, azért más lesz így játszani a jövőben, hogy van egy komoly rivális a bajnokságban. Ma javíthat az MTK, a Kupa-győzelem még összejöhet. Az tuti, hogy nagyon szinte, nyílt meccset látunk majd. A bajnoki döntő 2. meccsén már az első félidő elején összejött a három gól, itt a MK döntőjében is gólgazdag meccsre lehet számítani. A Fradinál a nigériai légiós Ojira kell figyelni, az MTK-ban pedig a magyar mezőny leggyorsabb és egyik legtechnikásabb játékosára, Nagy Lillára.

Murray - Ferrer

Tipp: Ferrer nyer @ 2.62 (bet365)

Murray az a játékos, aki elég sűrűn kezdi lassan a meccseit. Ugye korábban a háta/dereka fájt, idő kellett neki, amíg felveszi a meccsek ritmusát. Igen sűrűn bukta el az első, vagy GS tornákon az első két szettet, és jött vissza a sírból. Ferrer győzelme 2.62-es oddsal bír, nagyjából hasonló a helyzet, mint tegnap Tsonga esetében. A Tsonga-Nishikori meccsen is bíztunk a hazai srácban, és ha nem is könnyen, de nyerni tudott. Ferrer ráadásul salakon jól érzi magát. Bolelli ellen csak 3-2-re tudott nyerni, de a következő meccsén Cilicet 3-0-al küldte haza egy sima meccsen. Ott sérthetetlen volt Ferrer. Murray szintén két szettet bukott el itt a Garroson, Sousa és Chardy ellen egyet-egyet. Sousa és Chardy ellen is a 2. szett ment el Murraynek, de Ferrer más kategória. Salakon a spanyol srác mindenre képes, és tudjuk jól, hogy Murraynek nem ez a kedvenc borítása. Ferrer és Murray négyszer találkozott ilyen borításon, mind a négy meccset a hispán teniszező nyerte. Nem is értjük a 2.62-es oddsot, de nem is kell. A mi tippünk az, hogy Ferrer ma (is) megveri Murray-t

Sok sikert mindenkinek a mai tippekhez!

Címkék: sportfogadás, tipp,