Sportfogadás tippek: Almeria - Sevilla

2014-03-09
Ma délután 17 órai kezdettel rendezik az Almeria - Sevilla meccset. A hazai együttes kapott gól nélküli szériája könnyen lezáródhat a mai találkozón!

Almeria-Sevilla

Tipp: 2 gól fölött (AH, azaz két gólnál a tét visszajár)

Odds: 1.43

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Az Almeria jelenleg kieső helyen áll! Ez épp elég motiváció a hazai csapatnak a győzelemhez. Otthon erre van is esélyük a közelmúlt alapján, hisz az Almeria utolsó öt hazai meccsén nem kapott ki, sőt nem kapott gólt sem. Az Espanyol, a Getafe, a Malaga, az Atletico(!) és a Granada ellen is megúszta a csapat kapott gól nélkül. Őszintén szólva ehhez kellett szerencse bőven, de tényleg milyen már, amikor egy kieső helyen álló csapat otthon 5 egymást követő meccsen nem kap gólt.

Ma ezen az andalúz derbin a Sevilla megtörheti a jeget. Már csak a nagy számok törvénye alapján is, egy Sevilla gólnak össze kell jönnie. Egyébként a gólok vélhetően tényleg jönni fognak, és talán ez mindkét oldalra igaz!

A vendég-csapatból hiányzik M'Bia, a védelemből kiesett eltiltás miatt a válogatott Moreno, és kiesett a védelem oszlopa, Fazio is. Emerynek lesz gondja, amikor a védelmet állítja össze. Egyelőre megtippelni sem lehet, hogy áll össze a Sevilla védelme. Israel és Carrico játszik talán középen, Navarro kijön a védelem bal szélére, ahol régebben rengeteget játszott. Coke meg marad a védelem jobb szélén, ez talán biztosra vehető.

Szóval lényeg a lényeg, soha nem látott védősorral vág neki a találkozónak a Sevilla, ami sok jót nem jelent. Ugyanakkor elöl megvannak: Rakitic, Bacca, Gameiro, Vitolo, Reyes azért nem gyenge ott a támadó zónában. Ebben a meccsben simán benne van, hogy mindkét csapat betalál. Igazi adok-kapok várható, ne feledjük, az Almeriának nyernie kéne, hogy kimásszon a kieső zónából!

Tipp: 2-2

Címkék: sportfogadás, tipp,