Sportfogadás tippeK: Real Madrid - Barcelona

2014-10-25
Jön a 229. el Clásicó. Összecsap a Real Madrid és a Barcalona, mi pedig fogadunk!

Real Madrid - Barcelona

Tipp: mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00


A bajnokságot jelenleg a Barca vezeti, az előnye a Real Madriddal szemben 4 pont. A Királyi együttes tehát győzelem esetén sem előzi be a Barcát, de felzárkózik! Ronaldóék nyerni szeretnének, de Iniesta is elmondta a meccs előtt, hogy a Barca is nyerni megy a Bernabeuba. Nem is kérdéses, hisz gyakorlatilag mindenki bevethető, és bemutatkozhat végre Luis Suarez is. Egyedül Busquets játéka volt kérdéses, de vélhetően pályára lép ma délután.

A hazai oldalon viszont Bale játékától valószínűleg el kell tekinteni, így a kezdőben Isco kaphat helyet. Persze sokat vele sem gyengül a Madrid, de egy egészséges Bale azért okozott volna pár kellemetlen percet Jordi Albának. Iscoval a pozíciós játékban lehet jobb a Madrid, és ami azt illeti, Isco sem egy lassú srác, de Bale azért picikét gyorsabb.

Gólt hazai pályán lő majd a Madrid, hatalmas formában vannak Ronaldóék. Hét közben a Liverpoolt focizták le a BL-ben, előtte bajnokikon rendre eljutottak 5 gólig. Ma ötöt talán nem lőnek, de az tuti, hogy Claudio Bravo rekordja megtörik, és gólt fog kapni! Ugyanakkor az is valószínű, hogy Casillas is maga mögé nyúl. Messit és Neymart nem könnyű tartani, játszik Iniesta, játszhat Xavi, vagy Raktic, Pedro, vagy Suarez, és bőven sebezhető a Madrid védelme is.

Messi megdöntheti Telmo Zarra rekordját, ha betalál az argentin, minden idők legeredményesebb játékosa lesz a La Ligában. Fura lenne, ha pont egy el Clásicón írna történelmet, de elég jó esély van rá, hogy gólt szerez.

A mi tippünk tehát, hogy mindkét csapat betalál. Fura lenne, ha nem így történne!

Címkék: sportfogadás, tipp,