Sousa elhagyja a Videotont

2013-01-07
A Videoton FC a honlapján jelentette be, hogy távozik a csapattól a vezetőedző, Paulo Sousa.

 

„Elválunk egymástól... A sikeres őszi szezon után és a csapat töretlen szakmai fejlődése közepette sajnálattal kell hírt adnunk arról, hogy a Videoton FC vezetése és Paulo Sousa vezetőedző szerződést bontott. Paulo Sousa családi okokból döntött úgy, hogy távozik csapatunktól” – áll a klub honlapján.

 

Hétfő reggel Kovács Ferenc, a Videoton tiszteletbeli elnöke még úgy nyilatkozott a DigiSportnak, hogy ugyanannyi esély van Sousa távozására, mint a maradására.

 

„A szerződésbontás a szerződés szabályainak megfelelően, az európai standardok szerint zajlott, a két fél között nincs jogi vagy egyéb jellegű vita – olvasható a honlapon. - A klub tulajdonosa és vezetése szívből köszöni Paulo Sousának a csapat érdekében vállalt szenvedélyes és áldozatos munkáját. Ennek a munkának az eredményei önmagukért beszélnek - a Videoton FC Paulo Sousa szakmai vezetésének és maximalizmusának köszönhetően térhetett vissza az európai labdarúgás felső mezőnyébe. Klubunk napokon belül bejelenti döntését az új vezetőedző személyéről.”

 

Forrás: telesport.hu

 

Címkék: labdarúgás,