Sokba került a fogadóirodáknak a Barca továbbjutása

2017-03-17
A Barcelona meseszerű fordítása sokba került a fogadóirodáknak - egy brit fogadó például, aki a 87. percben tett a Barca továbbjutására, 100-szoros nyereményt kaszált.

 

Hihetetlen feltámadásnak lehettek szemtanúi a PSG-Barca meccs nézői a múlt héten, mikor az FC Barcelona kedd este véghezvitte a valódi csodát, a Bajnokok Ligája történetének legnagyobb fordítását. Luis Enrique együttese a párizsi 4-0-s vereség után a BL nyolcaddöntőjének visszavágóján, hazai pályán 6-1-re legyőzte a PSG-t, így összesítésben 6-5-tel jutott a legjobb nyolc közé.

 

Mindez igen sokba került a fogadóirodáknak – a Bet365 fontban nyolcszámjegyű kifizetésről számolt be az esemény kapcsán, melyet „szezon, de lehet, hogy minden idők legrosszabb eredményének” nevezett.

 

Az este legvalószínűtlenebb fogadását azonban minden bizonnyal a Paddy Powernél tette meg az a fogó, aki a 87. percben 2 fontot tett 100-1-es nyereményszorzó mellett arra, hogy a Barcelona továbbjut – pár pillanattal a Barca háromgólos sörtüze előtt.

 

A nyereményszorzó akkor kezdett emelkedni, miután Edinson Cavani a 62. percben hálóba talált, és miután úgy tűnt, nem lesz meg a Barca továbbjutásához szükséges gólkülönbség.

 

Onnantól kezdve a Barca továbbjutásának 11-1-es oddssza egészen 100-1-ig emelkedett, míg Neymar kétszer be nem talált, Sergi Roberto pedig be nem lőtte az emlékezetes hatodik gólt öt perccel a vége előtt.

 

A Paddy Powernél számos olyan szakértő fogadó is volt, akik 6-1-es végeredményre tippeltek, Luis Suarez első góljával. Egyikük 8 fontos tétje így több mint 1000 font nyereséget hozott.

 

A Paddy Power egyik szóvivője szerint “A Barcelona szerda esti teljesítménye a legjobb visszatérés volt azóta, hogy Alan Shearer visszatért a Newcastle-be.”

 

Így változtak a Barcelona továbbjutásának oddszai a Paddy-nél a második félidőben:

  • 2. félidő kezdete: 7-2
  • PSG góljával 3-5: 11-1
  • 87. perc (Neymar gólja előtt): 100-1
  • 89. perc (Neymar gólja után): 33-1
  • 90. perc (Neymar büntetője előtt): 40-1
  • 92. perc (Neymar büntetője után): 5-1
  • 95. perc (Sergi Roberto gólja előtt): 11-5

 

Címkék: sportfogadás,