Siófok - Vác: Ismét gólgazdag meccsen győzhet az SKC

2018-09-12
TV-s meccset játszik egymással szerdán a Siófok és a Vác női kézilabda csapata, mutatjuk, mi a mi tippünk.

Siófok - Vác

Online sportfogadás tipp: Siófok góljai 29.5 felett

Fogadóiroda: Unibet

Kezdés: 09.12. 18:30

 

Az SKC csapatában az első körben nem lépett pályára Magyarországon született játékos. Ez tény, az pedig szintén, hogy a Siófok gálázott, és nyert 35-18 arányban az amúgy nem rossz erőkből álló Debrecen ellen. A 2. körben Dunaújvárosban is nyert a Siófok, és valószínű, hogy szerdán is nyerni fog.

Nze Minkóék két meccsből kettőt nyertek és sokan már az FTC-vel azonos szinten emlegetik a csapatot, úgy, mint a Győr egyik kihívóját.

A Vác a 2. fordulóban 30-27-re kapott ki Érden, ami igazából papírforma. Az elsőben viszont a Vác is győzni tudott a Dunaújváros ellen hazai pályán 29-24-re. Ami még fontos, hogy tavaly oda-vissza meglett az 54 gól, hisz 28-27-et és 34-31-et játszott a két együttes az előző idényben. Tor Odvar Moen mester szereti a gyors kézit, és főleg azt szereti, ha ez a játék győzelemmel párosul.

Az két együttes találkozott a felkészülési szezonban, akkor egy viszonylag kevés gólos meccset prezentáltak a felek, de Siófokon pl. Nze Minko, Elghaoui és Böhme sem játszott. Ráadásul az alapozás időszakában, edzések közepette egy meccsnek teljesen más a célja. Amikor bejelentették Moen érkezését, sokan csak néztek, viszont azóta kiderült, Siófokon nem csak a mester képvisel minőséget, hanem a játékosok is. Penezic leigazolása is jó húzásnak tűnik eddig, mert ontja a gólokat, motiváltan játszik, szóval ennek a csapatnak nem a magyar bajnokság középmezőnye a cél, hanem igenis az, hogy minimum az FTC-vel azonos szinten legyen, és harcoljon a BL-indulásért a fővárosi zöld fehérekkel.

Az SKC 35 gólt dobott a Debrecen ellen otthon, valami hasonló vár majd a Vácra is. Kácsorék valószínűleg többel terhelik majd Solbergék kapuját, de minimum 30-at azért összedobálnak Nze Minkóék. Jó kis csapat ez a Siófok, és egyelőre komoly lendületben van. Az Érdtől is bekapott 30-at a Vác, a lendületben lévő, gyors kézit játsszó Siófoktól is minimum ennyi gólt várunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,