Női Junior kézilabda-vb: Sima meccsre számítunk Portugália ellen

2018-07-04
A debreceni junior női kézi-vb-n Háfráék az első meccsen igencsak megszenvedtek a brazilok ellen. A mi tippünk, hogy Portugália ellen már gördülékenyebb lesz a játék, és simán nyernek az u20-as lányok.

Magyarország U20 - Portugália U20

U20-as női junior kézilabda-világbajnokság, Debrecen

 

Online sportfogadás tipp: Magyarország góljai 32.5 felett

Unibet odds: 1.76

Kezdés: szerda, 18:00

 

Vasárnap kezdődött az U20-as női junior kézilabda-világbajnokság Debrecenben. A nyitómeccset a magyar válogatott vívta Brazília ellen, és sokkal szorosabb meccset játszott, mint az sokan vártuk. Brazília komoly ellenállást tanúsított, kapusuk jól védett, a mi lövőink sokat rontottak, így a hajráig izgalmas mérkőzést láthattunk. A győzelem azért összejött, és a 27 dobott gól sem kevés, de látva a csajok játékát, azért ebben még bőven maradt.

Voltak lyukak a védekezésben, sok 2 perces büntetést is beszedtünk, de most inkább maradjunk a támadásnál. Klujber Katrin 8 gólja rendben van, de a fradista Háfrától mindenképp kevés az általa összehozott két gólocska. Pedig kísérletezett becsülettel, viszont a brazil kapus olvasta a lövéseit, és bizony volt, hogy a kaput sem sikerült eltalálni. Ahhoz képest, hogy főleg a meccs elején sokszor sikerült ziccerbe hozni Tóvizit, az ő által dobott három gól sem sok. Persze a brazilok is olvasták a játékunkat, és olvasták, hogy rendre a beállót játsszuk meg, így ő szorosabban őrizték. Faluvégi is puskázott el ziccereket, szóval a Fradi játékosai most nem voltak a csúcson, de ez nem jelent semmit. Simán lehet, hogy Háfra most 8-10 gólt összehoz, hisz minden meccs más. Brazília fizikálisan sem volt épp gyenge, ráadásul végig bírta a 60 percet, amit a portugálokról nehéz elképzelni. Egyrészt fizikálisan gyengébb, másrészt a tempó is magas lesz nekik, amit mi diktálunk.

Nyugodtan mondjuk ki, a brazilok ellen úgy is összehoztunk 27 gólt, hogy támadásban (sem) voltunk az igaziak. Voltak azért bravúrgólok is, de pont azok a lövések maradtak ki, amelyeknek a kapuban lett volna a helyük. Egyébként pedig hiába voltunk a meccs favoritja, azért a nyitómeccset mindig minden tornán nehéz lejátszani, megfelelni az elvárásoknak. Izgultak a csajok, de hozták a kötelezőt. Most egy olyan együttes jön, amely a felkészülési fázisban két, tőlünk papíron Gyengébb csapattól is majdnem 40 gólt kapott. Németország és Franciaország is majdnem 40 góllal terhelte meg Portugáliát, az meg rengeteg. A mi lányainkat a közönség is segíti majd, átlagban minimum 17-17 gólra jók leszünk félidőnként, de talán a másodikban akár 20-at is összehozhatunk a fáradó luzitán csajok ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,