Sima lesz a Djoko-Nadal finálé? Aligha!

2019-01-26
A 2019-es év első Grand Slam tornájának döntőjét az első és a második kiemelt teniszező játssza. Djoko és Nadal tovább írja a történelmet, mi pedig hozunk egy jónak tűnő tippet kettejük összecsapására.

N. Djokovic - R. Nadal

Online sportfogadás tipp: Szettek száma 3,5 felett

Unibet odds: 1,43

Kezdés: 2019. 01.27.  09:30

 

A vasárnap délelőtt maratonira nyúlhat, és akkor ezzel a hangyafarknyi bevezetővel le is lőttük a poént. Le bizony, hisz nem árulunk zsákbamacskát.

A mi tippünk, hogy a Djokovic-Nadal döntő nem fog eldőlni 3 szettben.

Mindkét játékos kiváló formának örvend, lehetne itt statisztikákat citálni, de szemmel látható, hogy Djokovic és Nadal is sérthetetlennek, legyőzhetetlennek tűnik. Ki fogadott volna arra, hogy Nadal kemény borításon úgy jut el a fináléig, hogy nem veszít szettet. Sokan biztosan nem. Legyőzte a nagy adogató Berdychet, és azt a Tsitsipast, aki Federert ejtette ki. Djokovic Medvedev és Shapovalov ellen adott le egy-egy szettet, de a győzelme nem forgott veszélyben.

Amikor Rafa és Novak GS finálét játszott, tehát legalább három nyertig tartó meccset, sosem dőlt el a meccs három szettben. Valószínű, hogy a széria folytatódik vasárnap is. Elképzelhetetlen, hogy bármelyik játékos 'simán' kikapjon. Hatalmas küzdő mindkettő.

Nadal nem veszített szettet az Openen idén, fura lenne, ha a finálét 3-0-ra bukná el. De azt is nehéz elképzelni, hogy kemény borításon Nadal verje 3-0-ra Djokót, hisz ezen a borításon elég masszív kettejük párharcában a szerb fölénye. Konkrétan az utolsó 8 egymás elleni meccset kemény borításon Djokovic nyerte, méghozzá 2-0 arányban. Igen ám, de Nadal tán soha nem volt ennyire meggyőző ezen a borításon, szóval, ha valamikor, most megfoghatja szerb vetélytársát.

A mi tippünk, hogy a lehetséges ötből minimum egy-egy szettet mindkét játékos nyer majd.

Címkék: sportfogadás, tipp,