Sikoly-maszkban vette át nyereményét a lottónyertes

2019-03-08
Egy jamaikai játékos, aki több mint 1,1 millió dollárt nyert a lottón, az 1996-ban készült Sikoly című filmben ismertté vált szellem-maszkban vette át nyereményét.

 

A sajtóban csak “A. Campbell”-ként emlegetett nyertes február 5-én vette át a nyereményét - közölte a jamaikai lottótársaság.

 

“54 napba telt, mire jelentkezett a pénzért, már épp kezdtünk idegesek lenni, hogy bent marad a nyeremény. De megbocsátunk neki, kit ne kólintana fejbe egy ekkora nyeremény.” – írta a lottócég az Instagramon megjelent posztjában.

 

A férfi maszkban ment el a lottótársasághoz a nyeremény átvételére, nem szeretné, ha problémája lenne a pénz miatt.  Az, hogy a nyertesek biztonsági okokból álarcban veszik át nyereményüket, egyre népszerűbb kezd lenni néhány országban – írja a Washington Post, és megemlítik, hogy korábban egy jamaikai nő emojinak öltözve vette át a nyereményét.

 

 

“Három napon keresztül fájt a fejem, annyit gondolkoztam. Azon tűnődtem, hogy valóra vált, amire annyira vágytam. Két hétig fájt a gyomrom, néha annyira, hogy azt is elfelejtettem, hogy nyertem.” – nyilatkozta Campbell, aki a hírek szerint egy házat szeretne venni a pénzből.