Sevilla - Real Madrid: Fogadni merünk, hogy Ronaldo nélkül nem nyer a Madrid

2018-05-07
A vasárnap esti el Clásicó után a Real Madrid csapatának egy igazán komoly meccse maradt hátra a szezonból, annak az egynek mindent alá fog rendelni. Ezt a hétközi Sevilla elleni bajnokit is!

Sevilla - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Sevilla DNB

Unibet odds: 1.83

Kezdés: szerda, 21:30

 

A Real Madridnak vasárnap nem sikerült elverni a Barcelonát, így a rivális katalán csapat nagyon közel került a veretlenül megnyert bajnoki címhez. A Real Madrid főleg az első félidőben focizott jól, a Barca góljára góllal válaszolt, viszont 1-1-nél több ziccert is rontott. Még a félidő végén Sergi Robertót kiállította a spori, de a 2. játékrészben is a katalán-csapat szerzett vezetést, és a sérülés miatt az akkor már Ronaldo nélkül focizó Madridtól csak az egalizációra futotta. Itt kell megjegyezni, hogy a spori egy tizenegyest nem ítélt meg a fővárosi csapatnak javára, de lassan nincs olyan meccs, ahol ne lenne 1-2 ordas tévedés.

A Blancóknál vélhetően nagy átalakítás lesz a kezdőt illetően. Ronaldo eleve pihenőt kapott volna, de így, hogy megsérült, el sem fog utazni Sevillába. Rajta kívül Kroos és Modric is pihenőt kaphat, valószínűleg Ramos sem játszik, őt egész komolyan utálják arrafelé. A Sevilla játékosa volt, amikor is Madridba igazolt, de olyan módon, hogy azt a szurkolók nem igazán fogják megbocsátani neki. Kapná a savat, jobban teszi, ha ő is távol marad a meccstől. Iscónak és Carvajalnak sérülése van, ők azért maradhatnak ki, és igazából Marcelóra is ráfér egy kis 'pihi', ő is rengeteget melózott idén (is). Bale a Barca ellen 5. sárgáját kapta meg, valószínűleg az eltiltása a Sevilla elleni meccsre szól (bár ezt a spanyoloknál nem tudni). Zidane-ék biztos arra kérik a szövetséget, hogy Bale a Sevilla elleni meccsen tölthesse le a büntit, jobb azon túl lenni.

 

Mumuse ellen játszik a Real Madrid

A Sevilla számára a cél az EL-indulás kiharcolása, ehhez pedig kellenek a pontok. A pótolt bajnoki után majd hétvégén sincs pihenő, hisz a Betis-hez látogat a csapat a városi derbire. Egyetlen pozitívum, hogy legalább utazni nem kell. Visszatérve a Madrid elleni bajnokikra, a Sevilla igazi mumusa a Királyiaknak. Az utolsó öt egymás elleni bajnokiból négyet nyert meg a Ramón Sánchez Pizjuánban a Sevilla, ez pedig nem akármi, és nem lehet véletlen.

Most is óriási meccset fognak prezentálni az andalúzok, ráadásul felszabadult a csapat, hisz Montella fenéken lett billentve. (Minő meglepetés, a Sociedadot egyből sikerült megverni.) A Real Madrid számára olyan igazi tétje a meccsnek nincs, ezért is tűnik biztosnak, hogy a BL-döntő, de még a hazai Celta elleni hétvégi hazai meccs is prioritást élvez. A Sevillának viszont nagy szüksége van a pontokra, és igazából a spanyol focinak is érdeke, hogy ez az andalúz csapat ott legyen az EL-ben, valószínűleg tovább jutna, mint a Getafe...

A Barca elleni mérkőzésre a legjobb csapatát próbálta pályára küldeni Zizou, de a Sevilla ellen komoly cserebere lesz a vendég kezdőt illetően.

Címkék: sportfogadás, tipp,