Sevilla - Real Madrid: Bárhogy alakul, tuti izgalmas lesz!

2019-09-22
A Barcelona szombati betlije után a Real Madrid vajon mivel lep meg minket? Párizsban a kaput sem találta el a Fehér Balett, szigorúan véve már egy 'shot on target' is előrelépést jelentene.

Sevilla - Real Madrid

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,55

Kezdés:  2019.09.22. 21:00

 

Sok érdekességet tartogat ez a szezon számunkra, ki gondolta volna például azt, hogy 5 kör után a Granada áll majd az élen akár egy fél nap erejéig is? Vagy -hogy rátérjünk a Real Madridra-, ki gondolta volna, hogy a PSG elleni BL-meccsen a kaput sem találja el a 'Királyi' csapat. Ha erre lehetne fogadni valahol, egész biztosan ilyen 101.00 körüli szorzót kínáltak volna.

A PSG lefocizta a Madridot úgy, hogy Mbappé és Neymar a VIP zónában nevetgélt, és Cavani sem játszott. A LaLigában sem működik a királyi gépezet, az 5. hely sokat nem jelent a bajnokság ezen szakaszában, viszont a mutatott játék egyszerűen semmilyen. Az első fordulóban a Celta elleni találkozón még minden működött, azóta iksz a Villarreal ellen, iksz otthon a Valladolid ellen, és legutóbb a Levantét ugyan megverték 3-2-re, de ott is rezgett a léc. Tény, sok a sérült, de azért a Madridnál így is világsztárok játszanak.

Ami a Sevillát illeti, hasít az andalúz csapat. Négy bajnoki, négy veretlen meccs, és ha otthon tartják a 3 pontot, visszaveszi a vezetést a Sevilla CF a másik andalúz csapattól, a Granadától.

Rátérve a Sevilla-Real Madrid párosításra, a két együttes utolsó 9 egymás elleni tétmeccséből 8-at a hazai csapat nyert. Ez tény. Az is tény, hogy ebből a 9 meccsből egy olyan volt, ahol nem született minimum 3 gól. Az szintén tény, hogy a Sevilla-Real Madrid meccseket visszapörgetve zsinórban 7 olyat találunk, ahol minimum 2 gólt lőtt a Sevilla.

 

A múlt, és a jelenlegi forma sem azt ígéri, hogy a Madrid három ponttal gazdagodik.

Parázs meccs lesz, feszültséggel teli találkozó. J. M. Munuera játékvezetőnek észnél kell majd lenni, mert a Real Madrid játékosai frusztráltak, a Sevilla meg otthon amúgy is 1000 fokon ég majd. Hazai oldalon Nolito sérült, a fővárosiaknál Valverde, Isco, Modric és Asensio nem játszik, Marcelo kérdéses. Bale visszatér eltiltása után, és bármennyire nem haverok Zizouval, bármennyire frusztrált, még mindig a Madrid egyik legjobbja Benzema mellett. Játszik Ramos is, aki mint tudjuk, Sevilla játékos volt, és zűrös körülmények között hagyta el az andalúzokat anno, ami a sevillaiak nem felejtettek el neki.

Raguillón épp a Real Madridtól érkezett, nagyon emocionális játékos. amikor az első fordulóban lesérült, és cserélni kellett, ez a srác elsírta magát, annyira szeretett volna maradni a pályán, és játszani. Hihetetlen volt megélni. Benne is ég majd a tűz, hogy a Királyiak lemondtak róla.

Ez nem lesz babazsúr, ahogy írni szoktuk. Itt röpködnek majd a lapok, és valószínű, hogy villan  majd a piros is. Pályán Banega, Carrico, másik oldalon Casemiro, és persze Ramos, hát meglepő lenne, ha nem látnánk piros lapot. Ennek a négy játékosnak eleve oda lehet írni a lapot a neve mellé...

De a Sevilla és a Real Madrid egymás elleni meccsei elképzelhetetlenek büntető nélkül, az öngól sem ritka, szóval eseménydúsak ezek a találkozók. De ahogy említettük, a Sevilla mostanában rendre minimum két gólt lő a fővárosiaknak az RSP-ben, elnézve ezt a szétesett Madridot, erre most is sor kerülhet. Erre az uniben 1.96-os odds mellett fogadhatunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,