Sevilla - Bayern München: Andalúziában a bajor henger

2018-04-03
A Sevilla az előző körben kiverte a Manchester Unitedet, de a sorsolásnál megint nem volt az andalúz csapattal Fortuna. A Bayern még a Man. unitednél is keményebb dió, de feltörhető!

Sevilla CF- Bayern München

Online sportfogadás tipp: gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.65

Kezdés: kedd, 20:45

 

Már az előző Heynckes-érában is többször megcsinálta a Bayern, hogy fontos BL-meccsek előtt nagyon megszórta aktuális ellenfelét a Bundesligában. Hétvégén is ez történt, ráadásul most a legnagyobb rivális, a Borussia Dortmund volt az áldozat. A Stöger irányította sárga-feketék 6-0 arányban kaptak ki, gálázott a Bayern.

A Sevilla sem unatkozott szombaton. A Barca elleni hazai bajnokin már 2-0-ra is vezetett, amikor még legalább 5-6 komoly ziccert szórakozott el. Murielnek, Navasnak voltak ordító ziccerei, de a két-gólos előny nem hízott. Valverde mentette a menthetőt, becsérélte Messit, és 2-2 lett a vége. Suarez mellett a csereként pályára lépő Messi is betalált, így a Barca továbbra is veretlen.

A Bayern nem a Man. United!

Mourinho elég furán állt a Sevilla elleni párharchoz. Picit úgy nézett ki, mintha végig egy büntetőpárbajra játszana, ahol majd de Gea klasszisa dönt. Igen ám, de Montella húzott egy nagyot, Ben Yeddert pályára küldte, ő pedig eldöntötte a továbbjutást.

A Man. United a Ramón Sanchez Pizjuán stadionban meg sem próbált támadást építeni. A Bayern München vélhetően 5-10 perc alatt többet mutat majd, de valószínűleg nem az első 5-10 percben. Ez a Sevilla hazai környezetben kegyetlenül megy majd előre, amit persze a bajorok kihasználhatnak. Egy korábbi Galatasaray-Real Madrid meccs ugrik be, amikor is a Galata otthon elismerésre méltó módon próbálkozott, de amikor labdát veszített, a Real rendre góllal büntetet.

Könnyen lehet, hogy most is valami ilyesmit látunk majd. Azzal a különbséggel, hogy a Bayern akkor sem jön zavarba, ha felállt fallal néz szembe. Ez igaz a Sevillára is, amely csapat otthon a szinte csak a védekezésre koncentráló Manchester United ellen is 11 kaput eltaláló lövést hozott össze!

Fogadási opció, mint égen a csillag

Az unibet elkényezteti a sportfogadás szerelmeseit, 447 különböző opció áll a rendelkezésünkre. Ezek közül mi csak egyet vettünk ki. A tippünk, hogy a gólok száma 2.5 fölött lesz (1.65). A Sevilla otthon rendre nagyon dinamikus, nagyon őszinte focit játszik. Sajnos a Man. United nem volt partner, de hétvégén például úgy játszott 2-2-őt a Barcával, hogy simán lehetett volna 5-2 a vége, ha Murielék kicsit szerencsésebbek, vagy pontosabbak.

A Bayern nem fogja feladni a támadások lehetőségét, és ha megnézzük a hétvégi formát, hát nagyon könnyen lehet itt komolyabb gólzápor. Banega nem játszhat hazai oldalon, de Sarabia igen. Most előbbi eltiltott, hétvégén fordítva volt. Márpedig egy friss Sarabia azért a Bayern ellen is fegyver lehet, és jöhet majd Ben Yedder is, aki a BL-ben ontja a gólokat. Hétvégén a Barca ellen is rengeteg ziccere volt az andalúz csapatnak, kisebb csoda, hogy a katalánok kettővel megúszták. A Bayern szintén jó formában van, még akkor is, ha a Lipcse ellen kisiklott a bajor vonat. A bajnokságban belefért, de a BL-ben a Besiktast azért oda-vissza szépen elintézte. Valószínű, hogy a mostani Robben-Ribery-féle bajor csapat ebben az összetételben nem sűrűn jut BL-döntő közelébe, de most erre komoly sansz mutatkozik. Ráadásul ezúttal a formaidőzítés is jónak tűnik, szóval itt nem csak a Sevilla, de a komolyabb csapatok is retteghetnek. Pláne, ha Robben és Ribery is egészséges marad.

Címkék: sportfogadás, tipp,