Sevilla - Atletico Madrid: Durva lesz!

2019-11-02
A Sevilla és az Atletico Madrid közvetlen riválisok. Így volt ez a korábbi években is, nem is játszottak finom meccseket...

Sevilla - Atletico Madrid

Online sportfogadás tipp:  Büntetőlapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,44

Kezdés:  2019.11.02.  18:30

 

Az előző idényben Sevillában és Madridban is 1-1-es döntetlent játszott a két csapat. Ismerve az Atletico stílusát, meg azt, hogy Lopeteguival mennyire mást játszik a Sevilla, sokkal defenzívebb lett, nehéz itt sok-gólos összecsapásra gondolni. Senkit sem akarunk megrémíteni, de még a 0-0 sem kizárt.

Viszont amiből sokat várunk, azok a lapok. Eleve egy tüzes, szikrázó összecsapás, viszont a RFEF játékvezetői bizottsága még megspékelte a meccset J. L. Gonzalez Gonzalez sporival, aki egészen vad dolgokra képes.

Visszatérve a tavalyi sevillai meccsükre, azt meg Mateu Lahozra bízták, a másik kártyamesterre, Lahoz nem is okozott csalódást. A kopaszodó sípmester 12-szer rántotta elő zsebéből a sárgát, kisebb csoda, hogy nem került elő a piros is. Több játékos kapott lapot, mint aki megúszta, ami persze túlzás, mert voltak cserék is, de a 22 kezdőből 12-en kaptak lapot, ami egész extrém szám még a spanyoloknál is.

Nem titok, most is várunk vagy 10 lapot, talán most a piros is előkerül majd. Gonzalez spori legutóbb a Getafe-Granadán 'működött közre' és bizony 10 sárgát ott is előrántott. A Betis Getafén is nagyon komoly lapeső volt, amikor még a pirosat is kétszer mutatta fel a rengeteg sárga mellett.

Ez a Sevilla-Atletico még keményebbnek ígérkezik, mint a Getafe - Granada, szóval nem kizárt, hogy itt nem hat, de kétszer hat lap kerül felmutatásra. Ráadásul ahol olyan 'súlyos' egyéniségek lesznek pályán, mint Banega vagy Diego Costa, ott bizony nagyon kerülhet elő a piros lap is, amely mint tudjuk, duplán számít!

Szóval gólt keveset, lapot annál többet várunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,