Sergio Ramos tovább javíthatja rekordját

2018-08-14
Sergio Ramos a világ egyik legjobb védője. Nemcsak hátul hatékony, fejesből szerzett góljai is élményszámba mennek. Viszont az is tény, hogy a szabálytalanságok, a sárga és piros lapok terén is élmenő a Real Madrid hátvédje.

Hány büntetőlapot gyűjt be Ramos a 2018/19-es LaLiga szezonban?

Online sportfogadás tipp: 9.5-nél többet

Unibet odds: 1.85

 

Sergio Ramos a Real Madrid első számú embere lett. Ronaldo távozása után ő lesz az első számú vezér, akire a többiek hallgatnak, aki mutatja az utat. Épp ezért Ramostól még az eddigieknél is keményebb játékot várhatunk.

Márpedig Sergio eddig sem volt puha, hát még ha 'rátesz egy lapáttal'. A 2017/18-as idényben a LaLiga legtöbbet kiállított játékosa lett, és nagyon valószínű, hogy idén tovább javítja ezt a rekordot.

Valószínű, hogy az előttünk álló idényben is felmutatják Ramosnak a pirosat, lesznek jó kis derbik, és ha a Blancóknak netán nem úgy megy a játék, mint ment Ronaldóval, akkor páran frusztráltak lesznek, és könnyen elgurulhat a gyógyszer.

Az unibet ennek ellenére elég alacsonyra szabta a határt Ramos lapjait illetően, hisz:

Mióta a Madrid játékosa, 13 idényből csak négy olyan volt, ahol a SÁRGA LAPOK száma 9.5 alatt maradt. Ehhez jönnek még a két sárga utáni pirosak, és az egyből kapott pirosak. Ha ezeket is nézzük, Sergio Ramosnak egy olyan idénye volt a 13-ból a Madridban, amikor ne kapott volna legalább 10 büntetőlapot. Ezek után a 9.5 overre 1.85-ös oddsot adni kicsit érthetetlen, de nekünk nem is az a dolgunk, hogy megértsük.

Címkék: sportfogadás, tipp,