Schalke - Stuttgart: Megtizedelt VfB-t fogadnak a gelsenkircheniek

2020-10-30
A Schalke 1 ponttal, 2-19-es gólkülönbséggel a kieső helyen áll. Az edzőcsere sem lendített a Királykék mezes csapaton, ám az is igaz, még a szezon elején járunk, vezet még út a középmezőnybe!

Schalke 04 - VfB Stuttgart

Bundesliga

 

Online sportfogadás tipp: 1X

Unibet odds: 1.73

Kezdés: 2020.10. 30. 20:30

 

A Schalke csapatáról tudtuk, hogy ebben az idényben nem lesz top csapat, de a Bayern elleni 8-0-ás pofon azért sokkoló volt a rajton. A Lipcse 4-0-ra, a BVB 3-0-ra verte, szóval azt látni, hogy komolyabb Bundesliga-csapatok ellen esélytelen a gelsenkircheni együttes jelenleg. A Bréma is 3-1-re verte, aztán egyetlen egy iksz jött össze eddig az Union Berlin elleni 1-1. Baum mester kinevezése sem hozott ordas változást, de talán majd most.

A VfB Stuttgart 8 pontot gyűjtött össze, viszont könnyebb meccsei voltak, mint a Schalkénak. Mondjuk az nem túl jó jel a hazaiak számára, hogy a sváb együttes idegenben hibátlan, két meccséből kettőt nyert meg. Meghajolt a Mainz és a Hertha is, szóval nem lenne meglepő, ha a Schalke is hoppon maradna. Viszont a Stuttgart csapata azért megtépázott lesz, Wamangituka, Thommy, Mola, Massimo, Mavropanos, Kempf, endo, Anton, Awoudja, Coulibaly, Förster és Egloff hiányozhat.

Múlt héten volt szerencsénk látni a Stuttgart-Köln találkozót, ahol a svábok tényleg minden puskaporukat ellőtték az első 5-10 percben. Rögtön az első percben gólt szereztek, aztán rögtön utána egy ordító helyzet maradt ki. Akkor azt gondoltuk, ebből hatalmas KO lesz, viszont nem lett. Egy büntető révén a Köln egyenlített, onnantól pedig maradt a bírkózás, Winkmann spori 7 lapot osztott ki, ami Bundesliga szinten igencsak magas szám. Szóval a VfB közel sem volt félelmetes, ráadásul három játékosa is sérült szenvedett azon a meccsen. Nem tudni innen, hogy ki lesz játékra alkalmas állapotban, de az tény, rengeteg a VfB hiányzója.

Szóval tényleg ilyen most vagy soha alkalom a Schalke előtt. A Stuttgart mutatott formája a legutóbbi meccsen nem volt félelmetes. Rengeteg a hiányzó a sváboknál, szóval ezt illene kihasználni. A Királykékek utolsó 8 meccsükből 6-ot nyertek a Stuttgart ellen, szóval még ez is bizakodásra adhat okot. Első körben mi a Schalke DNB tippre gondoltunk, de az 1X-re is annyira erős szorzót kapunk, hogy inkább ezt az opciót választottuk. Az 1X 1.73-mal fizet, ez pedig kellemes. Nem olyan jó ez a Stuttgart, mint a tabella mutatja. A Schalke pedig mindent bele fog adni, és ha szívből, teljes erőbedobással játszanak, egy ikszre minimum elég lesz. A Kölntől is elég volt a Stuttgart ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,