San Francisco 49ers - Oakland Raiders: Martin kihasználhatja ' A Szörny' sérülését

2018-11-01
Az előttünk álló Thurdsday Night Football találkozón az NFL jelenének talán két leggyengébb csapata találkozik. Nehéz eldönteni, melyik a nagyobb lúzer, de megpróbálkozunk vele.

San Francisco 49ers - Oakland Raiders

Online sportfogadás tipp: Doug Martin futott yardjai 64,5 felett

Unibet odds: 2.05

Kezdés: péntek, 01:20

 

A San Francisco 1-7-es mérleggel áll a ligában, gyakorlatilag lemondhat a rájátszásról. Ez nagyjából a kezdő QB, Garoppolo sérülésénél dőlt el, azóta a 49ers csak vergődik. De a probléma nem csak ennyi, hisz McKinnon, az egyik running back szintén sérült. Ők ketten az egész idényre kieste, ez már fix. A másik RB, Breida játéka kérdéses, nem tudni, vállalja-e a játékot a Raiders ellen, avagy nem. Neki a bokája sérült, ami egy futónál azért 'alapkellék'. Sérült a csapat első számú elkapója, Garcon, és a védelemben is van egy hiányzó, ott Richard Sherman játéka kérdéses.

Sérüléssel (csukló) bajlódik C.J. Beathard is, aki szintén QB, így azért már sejtjük azt, miért áll ilyen ramaty mérleggel a Frisco.

Ami a Raiderst illeti, Jon Gruden új érája egyelőre pocsék. Az 1-6-os mérleg brutálisan gyenge, az egy győzelem a Browns ellen jött össze, ami hát valljuk be, kötelező. Itt az oaklandi csapatnál Marshawn Lynch játéka kérdéses, a veterán erőfutó egész biztos kihagyja a 49ers elleni meccset. És akkor itt jön a tipp!

Mivel Lynch nincs, ezért Martin lesz a Raiders első számú RB-je. Ő a múlt héten az Indi elleni nagy zakó alkalmával 13-szor kapta meg a labdát, és 72 yardot futott. Ez 5,54-es átlag, amit ha meg tud közelíteni, nagy bajunk a tippel nem lesz. A 49ers ellen többször is a kezébe adhatja a lasztit Carr, főleg ha a Raiders vezet. Futójátékkal megy az idő is, a vezető csapat sokkal gyakrabban fut, mint az, amelyik hátrányban van.

Szóval Martin a Colts ellen is jól játszott, meg fogja kapni a bizalmat ismét. Az 5,54-es futásonkénti átlag remek. Ami a tippnek picit ellent mond, hogy a 49ers védekezése még futás ellen működik a legjobban. Viszont ha Carr meg tudja nyújtani a játékot egy-két hosszú passzal, akkor fellazul a majd a hazai defense, és több 'levegőt kap' Martin is.

*Egy másik tippünk is van, hisz a Raiders védelme a ligában a legrosszabb futás ellen. Ezt használhatja ki Alfred Morris, és így mi is. Az unibetnél mindössze 31,5-ös line-t adnak rá, ezt kis túlzással akár egy futással össze lehet hozni. Ehhez tényleg elég egy-két elrontott szerelés egy play-en belül, máris pipálhatjuk a tippet.

Címkék: sportfogadás, tipp,