Saját csatornát indít az MLSZ

2012-11-22
Évente több mint 1000 perc magyar labdarúgással, gólokkal, összefoglalókkal indul az MLSZ TV, a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos YouTube csatornája.

 

Az OTP Bank Liga és a Ligakupa minden mérkőzéséről a gólok és összefoglalók a meccs lefújását követően fél órán belül várják a futball szurkolókat a www.youtube.com/mlsztv oldalon. Ezen felül az MLSZ TV stábja exkluzív videókat is forgat: interjúkat készít, a magyar válogatott edzéseiről videóban számol be. A jövőben tervezik, hogy máshol nem látható mérkőzéseknek, élő közvetítésének is helyt adjanak a csatornán. 

 

Vági Márton, az MLSZ főtitkára a YouTube-csatornát bemutató sajtótájékoztatón kiemelte: ma már az is a szövetség feladatai közé tartozik, hogy a legmagasabb szinten kiszolgálja a szurkolókat, és megfeleljen a különféle fogyasztói igényeknek. Ennek megfelelően óriási eredmény, hogy az MLSZ egy nemzetközi szinten is élen járó, irányadó platformhoz csatlakozhat, és rangos pozícióban lehet jelen a népszerű közösségi felületen.

 

„A magyar foci ezzel egy előkelő ligához csatlakozott. A világ több vezető bajnoksága már elérhető a YouTube-on, mi pedig örömmel üdvözöljük a magyar futballt a fedélzeten” – értékelte a bejelentés jelentőségét Maciej Sojka, a YouTube régiós vezetője. „Mostantól a magyar futballrajongók – bárhol is éljenek a világon – első kézből és kiváló minőségben tájékozódhatnak a sportág fontos pillanatairól és kulisszatitkairól.” 

 

Forrás: MLSZ

 

Címkék: labdarúgás,