Rudolf Gergely Győrben, Mateos a Ferencvárosnál folytatja

2013-09-03
Rudolf Gergely az OTP Bank Liga címvédőjénél, a Győri ETO FC labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását, David Mateos pedig három évre a zöld-fehérekhez szerződött.

 

A klub honlapja arról számolt be, hogy a 28 éves futballista hétfő este, két órával az átigazolási határidő lejárta előtt közös megegyezéssel felbontotta szerződését a Diósgyőrrel, nem sokkal ezt követően pedig három évre kötelezte el magát a győriekhez.

"Nagyon örülök, hogy sikerült megegyezni, hiszen Magyarország egyik legjobb csapatához igazoltam. Tudom, hogy egy jó társaságba kerülök, szeretnék hasznos tagja lenni az együttesnek, és segíteni az ETO-t abban, hogy elérje a céljait" - nyilatkozta a 24-szeres válogatott Rudolf, aki 18 mérkőzésen mindössze egyetlen gólt szerzett Diósgyőrben.

A bajnokságban jelenleg harmadik Ferencváros a Real Madridtól szerződtetett védőt: a 26 éves David Mateos hároméves szerződést kötött a zöld-fehérekkel.

Mateos az elmúlt idényben a Real Madrid második együttesét erősítette, korábban két alkalommal is pályára lépett az akkor még a portugál José Mourinho által irányított csapatban: a 2010/11-es idényben az Ajax Amsterdam elleni Bajnokok Ligája összecsapáson, valamint egy Király Kupa-találkozón.

 

Forrás: MTI

Címkék: labdarúgás,