Rossz lottót vett, 250 milliót nyert!

2017-09-25
Michael Doyle azért állt meg, hogy vegyen pár szelvényt a Powerball lottó szeptember 2-i sorsolására, és csak másnap vette észre, hogy hiba történt.

 

“Szokás szerint pénteken megvettem a hétvégi lottószelvényeimet.” mesélte Doyle. „Kértem öt Mega Millions-t gépi számokkal, és négy Powerball-t szintén gépi számokkal, betettem a szelvényeket a tárcámba, és el is feledkeztem róluk.”

 

“Másnap megálltam egy benzinkútnál miközben a barátomhoz tartottam, és mikor kinyitottam a pénztárcám, hogy fizessek, kiestek a szelvényeim. Ekkor láttam, hogy Lotto 47 szelvényeim vannak a Powerball helyett. Úgyhogy odamentem a pultoshoz, és kértem négy Powerball lottót gépi számokkal.”

 

Ha nem estek volna ki a szelvényei, Doyle valószínűleg nem nyerte volna meg azt az 1 millió dolláros nyereményt, melyet nemrégiben vett fel – az utólag vett négy szelvény egyikén ugyanis eltalálta a Powerball mind az öt főszámát (06-21-41-52-62).

 

A nyertes szelvény

 

“Kedden hallottam a hírekben, hogy valaki 1 millió dollárt nyert egy Belleville-ben vásárolt szelvénnyel.” – mesélte a férfi. „Azonnal megnéztem a szelvényeimet, és boldog, de hihetetlenül ideges is lettem, mikor rájöttem, hogy én vagyok a nyertes, hiszen 1 millió dollár rengeteg pénz!”

 

Az 58 éves Doyle azt tervezi, hogy a pénzből vesz egy új autót, és nyugdíjba vonul. „Mindig azt mondtuk: „Bárcsak megtehetnénk”, de sosem volt hozzá elég pénzünk… most már van.” – nyilatkozta.