Rossz lottószelvényt kapott, 35 milliót nyert!

2014-08-21
Egy illinoisi nő néha-néha szokott lottózni, de, mint sokan mások, ő sem nyert soha semmit – egészen addig, míg egyszer véletlenül egy másik lottószelvényt nem kapott ahelyett, amit venni szeretett volna!

 

“Egy 1 dolláros Lotto Quick Pick szelvényt kértem az eladótól, és mikor hazaértem, akkor vettem észre, hogy egy Lucky Day-t adott helyette.” – mesélte Tammy Mann az illinoisi lottótársaság munkatársainak.

 

 

 

Ezt a lottót kérte...

... és ezt kapta helyette

 

Pár nappal később, mikor a nő megállt egy benzinkútnál, és egy önkiszolgáló automatánál ellenőrizte a szelvényt az „Adjon be nyereményigénylést” üzenet jelent meg a képernyőn, így megkérte az eladót, hogy nézze meg, mennyit nyert.

 

„Teljesen sokkos állapotba kerültem, mikor azt mondta, hogy üljek le.” – emlékszik Mann. Az eladó aztán közölte, hogy 150 ezer dollárt, azaz több, mint 35 millió forintot nyert!

 

Elmondása szerint lesz hova tenni a pénzt, hiszen neki és férjének összesen kilenc gyermeke és 11 unokája van, ráadásul hamarosan még kettő születik. Úgy tervezik, hogy a nyereményből először egy új lakást vesznek, a többiből pedig a családot segítik és befektetik.