Rosenborg - Dinamo Zagreb: Büntetőlapokban gazdag visszavágót várunk

2019-08-27
A Dinamo Zagreb 2-0-ra verte a Rosenborg csapatát Zágrábban, így ezt a két gólos előnyét kell megőrizni a BL-főtábláért. Biztosak lehetünk benne, hogy a Dinamo játékosai mindent megtesznek majd a továbbjutás érdekében.

Rosenborg - Dinamo Zagreb

Bajnokok Ligája - Play off kör, visszavágó

 

Online sportfogadás tipp:  Dinamo Zagreb büntetőlapjai 2,5 felett

Unibet odds: 1,58

Kezdés:  2019.08.27. 21:00

 

 

A múlt héten a Dinamo Zagreb nem sok esélyt adott a Rosenborgnak. A horvát együttes 2-0-ra nyert, ami bizakodásra adhat okot, ugyanakkor ez a két gól előny még ledolgozható, így a norvég együttes is reménykedhet még a továbbjutásban.

Két gólt akár percek alatt le lehet dolgozni, elég egy 5-10 perces rövidzárlat. Szóval nem mehetnek biztosra Olmóék, itt bizony még 90 perc koncentrációra lesz szükség. A Rosenborg mindent meg fog tenni, hogy a hátrányt ledolgozza.

A Dinamo játékosainak minden tiszta, és tisztátalan eszközt be kell majd vetni, hogy a csapat a főtáblára kerüljön. Óriási pénzekről van itt szó, hisz a BL és az EL pénzdíjait nem nagyon lehet összehasonlítani, az Európa Liga pénzdíjai alamizsnának tűnnek a BL-es lehetőségek mellett.

Nem beszélve arról, hogy például egy Olmo vagy egy Majer megduplázhatja, vagy akár megtriplázhatja az értékét a piacon egy jó BL-szereplés után. Szóval a tét nagy, épp ezért tippelünk mi arra, hogy a Dinamo minden áron próbálja megőrizni ezt a kiharcolt előnyt.

A mérkőzést a román Hațegan vezeti, nem jellemző rá az extremitás, de amiért lapot kell adni, azért ő lapot is ad. Ez a találkozók rendkívül feszültek, itt azok a játékosok is keményen játszanak, akik egyébként inkább a játék szervezéséből szokták kivenni a részüket. Márpedig ez a játékosok, akikre alapvetően a játék, a finomság jellemző, ők szoktak gyakran 'besárgulni' hasonló tétmeccseken, hisz nekik nincs a vérükben a védekezés. A Rosenborg menni fog előre, a Dinamónak pedig minden eszközt be kell majd vetni, hogy bajba ne kerüljön. Itt be kell majd vállalni a lapokat, hogy a csapat a főtáblára kerüljön. A Rosenborg pedig fizikális csapat, szükség lesz a keménységre a Dinamo részéről, hogy az előny kitartson. A Zágráb még a Fradi elleni 4-0-ás pesti meccsen is beszedte a 3 sárgát, a mi tippünk pedig az, hogy Norvégiában sem adja alább!

Címkék: sportfogadás, tipp,