Ronaldóék sikere több mint 200 milliót ért a Tippmixen

2016-07-09
A 27. hét első felének Tippmix-ajánlata a labdarúgó Európa-bajnokságról egy találkozót, a Portugália – Wales elődöntőt foglalt magába, és ezen mérkőzés uralta is a toplistákat.

 

A legjobb 4-ig vezető úton rendes játékidőben egyszer sem diadalmaskodó, azonban egyszer sem vereséget szenvedő portugál nemzeti csapat Cristiano Ronaldo fejesével, valamint Nani szemfüles góljával 2-0-s győzelmet aratott szigetországi riválisával szemben, így az elmúlt 4 kontinenstornán immáron 2. alkalommal jutott el egészen a fináléig. Nem mellesleg a dél-európaiak győzelmét és továbbjutását hozó mérkőzés a legtöbb kifizetett nyereményt – amelynek összeállításakor a kiegészítő fogadási lehetőségek kapcsán nyert összegeket is figyelembe vettük – tömörítő ranglistánkon 203,15 millió forintos nyereménnyel az élen zárt. A norvég élvonalbeli labdarúgóbajnokságban a Strömsgodset 4-2-es győzelme az Aalesund ellenében sokaknak okozott örömet, ugyanis 49,90 millió forintot nyertek helyes tippet leadó fogadók.

A labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtezőkörében az örmény Alashkert gárdája 3-0-s különbséggel nyerte az andorrai Santa Coloma elleni visszavágót, amely eredmény 37,49 millió forint kifizetéséhez vezetett. Az Európa Liga 1. selejtezőkörének visszavágóján a máltai Birkirkara 2-0-s sikert könyvelhetett el a bosnyák Siroki Brijeg csapatával szemben, amely 35 millió forintnál is magasabb nyereményt jelentett a játékosoknak. Felsorolásunkat a BL-selejtezők egy másik visszavágója, a feröeri B36 Torshavn és a máltai Valletta csatája teszi teljessé, ahol ugyan a második felvonást 2-1 arányban nyerték az északiak, azonban a máltaiak jutottak a 2. körbe, közel 32 millió forintnyi nyeremény kifizetése mellett.

 

A Portugália – Wales Eb-elődöntő a legnépszerűbb események rangsorában is az első helyen tűnik fel, hiszen az eseményre – és az ahhoz köthető kiegészítő fogadási lehetőségekre együttesen – 674 136 alkalommal kötöttek fogadást a honi Tippmix-játékosok. Az európai klubfutball két sorozatának selejtezőkörei is komoly fogadói kedvvel párosultak, amelyre jó példa a Lincoln FC – Flora Tallinn BL-selejtező visszavágója, hiszen a gibraltári – észt csata 231 254 Tippmix-szelvényen szerepelt.

Az Európa Liga selejtezőjének keretein belül letudott Infonet Tallinn – Hearts párharc második felvonása 228 869 alkalommal ragadtatta fogadásra a játékosokat. Egy BL-, illetőleg egy EL-selejtező követelt még helyet magának Top 5-ös listánkon: a B36 Torshavn – Valletta találkozó majdnem 226 ezer megkötött fogadással járt együtt, a Jeunesse Esch – St. Patrick’s EL-csata pedig picivel több, mint 225 ezer fogadáskötéssel párosult.

Természetesen a hét első felének egyetlen franciaországi Eb-összecsapásával kapcsolatban is jelentkezünk most már megszokottnak nevezhető érdekességeinkkel. A 2-0-s portugál sikert hozó Portugália – Wales elődöntő rendes játékidejének végkimenetelére tett tippek közül 38 százalék szólt a portugálok mellett, 31-31 százalék pedig döntetlent, valamint walesi sikert várt. Ezúttal is sokan fogadtak arra, hogy az 1. félidő végén mi lesz az eredmény, és az ezen fogadási lehetőségre tippelők 52 százaléka eltalálta, hogy döntetlen áll majd az eredményjelzőn 45 perc elteltével. Érdekesség, hogy bár Portugália 90 játékperc alatt egyetlen egyszer sem fordította a maga javára fellépéseit az elődöntőig vezető úton, több ezren jól érezték meg hendikepes fogadási lehetőséget választva, hogy a dél-európaiak legalább 2 gólos különbséggel győznek, 3,85-ös nyertes oddsért. A „Melyik félidőben lesz több gól?” kérdésre tippelők 85 százaléka helyesen gondolta úgy, hogy a második játékrészben esik majd több találat, és 7 ezernél is több Tippmixjátékos gondolta helyesen, hogy Cristiano Ronaldo szerez majd gólt Wales ellen.

Az egyik legnépszerűbb fogadási lehetőség a sárga lapok számának megtippelése volt, ráadásul rengeteg játékos örömmel konstatálhatta, hogy a svéd játékvezető 5 figyelmeztetést osztott ki. Egészen pontosan 17 100 fogadást kötöttek a fogadók arra, hogy legalább 4 sárga színű kártya villan majd a mérkőzésen, és több mint 10 ezer fogadás köttetett arra az opcióra, hogy minimum 5 ilyen figyelmeztetés lesz az Eb-elődöntő során, így több mint 27 ezren elégedetten konstatálhatták, hogy helyes tippet adtak le.

 

Babos Tímea illetőleg páros partnere, a kazah Yaroslava Shvedova a papírformának megfelelő eredményekkel örvendeztették meg a magyar érdekeltségű események közül a wimbledoni tenisztornán viaskodó duóra fogadókat. Előbb a női párosok küzdelmeinek 2. fordulójában a japán Aoyama/Ninomiya kettőst múlták felül 2 játszmában (a mérkőzés győztesére tett 4 664 tippből 4 514 volt helyes, 1,12-es nyertes odds mellett), majd a 3. körben a Konta/Sanchez párt szetthátrányból fordítva ejtették ki (10 459 fogadásból 9 388 volt tökéletes, 1,18-as szorzóért), így jutva a legjobb 8 páros közé.

 

A legügyesebb Tippmix-fogadókat górcső alá vevő szegmensünk élén egy igazi „sport polihisztort” találunk, hiszen egy mezőszentgyörgyi sportfogadó 10-es kötése 4 különböző sportágat is tartalmaz. A fogadó labdarúgó, baseball, kosárlabda és snooker eseményeket kötött össze 300 forintos tétet kockáztatva, és mivel nem akadt hibás megérzése, 154 707 forint került birtokába.

 • Labdarúgás Portugália – Wales 1X2 Portugália 2,25 Nyertes
 • Labdarúgás Lincoln FC – Flora Tallinn 1X2 Lincoln FC 2,70 Nyertes
 • Labdarúgás Infonet Tallinn – Hearts 1X2 Hearts 2,10 Nyertes
 • Labdarúgás Yamagata – Roasso Kumamoto 1X2 Yamagata 2,00 Nyertes
 • Snooker P. Ebdon – Z. Yuelong A mérkőzés győztese P. Ebdon 1,75 Nyertes
 • Labdarúgás Vitória – Cruzeiro 1.félidő - 1X2 Döntetlen 2,00 Nyertes
 • Labdarúgás New England – New York City FC 1.félidő - 1X2 Döntetlen 2,25 Nyertes
 • Kosárlabda New York – Seattle 1X2 New York 1,18 Nyertes
 • Baseball NY Mets – Miami A mérkőzés győztese NY Mets 1,45 Nyertes
 • Baseball Washington – Milwaukee A mérkőzés győztese Washington 1,50 Nyertes

 

Egy budapesti fogadó is tanúbizonyságát tette, hogy Magyarországról is lehet valaki járatos a tengerentúli profi baseball-bajnokság, vagyis az MLB világában. A játékos 500 forintos tét mellett adta fel 5-ös kötését, ahol a hibátlan tippek 114 750 forintos kifizetést eredményeztek.

 • Baseball Philadelphia – Atlanta Hendikep -1,5 Philadelphia -1,5 2,50 Nyertes
 • Baseball Toronto – Kansas City Hendikep -1,5 Toronto -1,5 2,00 Nyertes
 • Baseball Boston – Texas Hendikep 1,5 Texas -1,5 3,40 Nyertes
 • Baseball St. Louis – Pittsburgh Hendikep 1,5 Pittsburgh -1,5 2,70 Nyertes
 • Baseball Chicago WS – NY Yankees Hendikep 4,5 NY Yankees -4,5 5,00 Nyertes

 

A TippmixPrón is előszeretettel kötöttek fogadást a játékosok az Európabajnokság első elődöntőjére. A Portugália – Wales derbire leadott internetes fogadásokat figyelembe véve 97 százalékos találati arányt jegyeztek azon fogadók, akik legalább 2 gólt vártak a találkozón, és a netes játékosok 54 százaléka helyesen gondolta, hogy Wales labdarúgói kapnak majd több sárgát. Az egyik legügyesebben összeállított internetes szelvény egy 5-ös kötés volt, amely 1 680 forintos tétre fizetett 35 245 forintot.

 • Kosárlabda Mexikó – Görögország Pontszám 144,5 Több, mint 144,5 1,85 Nyertes
 • Labdarúgás Portugália – Wales Sárgalap-szám 4,5 Több, mint 4,5 1,75 Nyertes
 • Labdarúgás Portugália – Wales C. Ronaldo szerez gólt? Igen 2,00 Nyertes
 • Labdarúgás Infonet Tallinn – Hearts Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,80 Nyertes
 • Tenisz J-W. Tsonga – A. Murray Játékszám 35,5 Több, mint 35,5 1,80 Nyertes

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt