Ronaldo maradna Madridban

2013-01-15
Szerződése lejártáig, azaz 2015 nyaráig a Real Madridban szeretne futballozni Cristiano Ronaldo.

 

"Amit tudok, az az, hogy ki akarom tölteni a szerződésem idejét a Real Madridnál. Hogy aztán azután mi lesz, arról fogalmam sincs" - idézte a portugál támadót a nemzetközi szövetség honlapja.

 

A nyilatkozattal Ronaldo a további találgatásoknak kívánta elejét venni. Az utóbbi időben olyan hírek is keringtek, melyek szerint esetleg a Paris Saint-Germainhez vagy a Manchester Unitedhez igazol.

 

Csapata őszi teljesítményéről szólva a csatár elismerte, hogy a bajnoki szereplés kiábrándító volt.

"Jelenleg nehéz helyzetben vagyunk, de a labdarúgásban semmi sem lehetetlen" - igyekezett lelket önteni csapata szurkolóiba.

 

A Real Madrid 19 fordulót, azaz a bajnokság első felét követően a harmadik helyen áll az FC Barcelona és az Atlético Madrid mögött. Az éllovas katalán gárdával szemben 18 pont a hátránya.

 

Az erősen visszafogott bajnoki szereplés miatt mostanra a Bajnokok Ligája-menetelés vált első számú céllá Ronaldo szerint. A madridiak ellenfele a nyolcaddöntőben a portugál csatár korábbi együttese, a Manchester United lesz.

"Nem lesz egyszerű, szerintem 50-50 százalék a továbbjutási esély. Azaz bizakodó vagyok" - adott pozitív végkicsengést nyilatkozatának.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,